Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

co to za serial na ttv o tytule dzieciaki?

Cześć - szukam bajki o takich niebieskich potworkach(stworkach). W takim troszkę strasznym (
jak dla sześcioletniego dziecka c:) klimacie, z rana na tvp2 często-gęsto. Pamiętam takiego
błękitnego łosia i chyba nic więcej c:

Jaki jest według was najlepszy ostatni (Finałowy) odcinek serialu?
Jeśli chodzi o mnie to za najlepszy uważam ostatni odcinek Friends, a z Polskich najbardziej podobał mi się ostatni odcinek Lokatorów.

Poszukuję serialu (najwyżej kilkunastoodcinkowy), prawdopodobnie produkcji hiszpańskiej. Jego fabuła jest podobna do "Czy boisz się ciemności?", tzn. grupa znajomych/przyjaciół opowiada straszne historie przy ognisku. Rok produkcji: 2000-2006, najprawdopodobniej. Niestety nie mogę nic takiego znaleźć, a na pewno...

Cześć filmowcy i serialowcy, pomyślałem, że ktoś z was mógłby trzymać w pamięci jakiś serial bądź seriale traktujące o
lobbingu lub lobbistach w Polsce albo w USA, najbardziej zależy mi na Polskich bo te drugie łatwiej znaleźć.

Od biedy filmy też mogą być.

Czy zna ktoś dobre seriale których akcja dzieje się w starożytności/średniowieczu? Oglądałem już Spartacusa, Rzym, Gra o tron i właśnie oglądam Vikings. Być może coś związane ze starozytną Grecją? ;)

..czy Wam też OTWIERA SIĘ NÓŻ W KIESZENI kiedy widzicie wszechobency KICZ którym
karmią nas media a my ten "pokarm" zjadamy niczym niemowle które wypluwa z łyżeczki mamy
bo nie chce więcej ale jeść musi ? Czy Wam również siadają nerwy i macie ochotę rzucić
pilotem w nową plazmę jak budzą Was podgłaszane notorycznie...

więcej

szukam filmu lub serialu,nie pamiętam dokładnie bo oglądałem go za dziecka na początku lat 90,chyba był to serial komediowy bodajże brytyjski.Kiedy film się zaczynał lub kończył było widać przestrzeń kosmiczną i starego Volkswagena Transportera T2 lub T1.Pamiętam też,że była w nim rozmowa między matką , z córką.Matka...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam jakiegoś nowego serialu, widziałem i podobają mi się:
Dexter - mój best series ever ;)
Breaking Bad
Californication
White Collar
Suits
House
Prison Break
Lost