Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zna ktoś ciekawe anime fantasy w klimatach heroic fantasy, bez dramatyzowania (od
dramatów mam własne życie), bez komedii (nie kumam japońskiego poczucia humoru).

Sword Art online- widziałem

Mogą być też anime w klimatach Final Fantasy.

Jest to serial skierowany do dzieci/młodzieży. Składał się z 24 lub 26 odcinków. Emitowała go jakiś czas temu tvp1.
Bohaterami jest trójka rodzeństwa - 2 dziewczyny i 1 chłopak. W ich ręce wpada joystick i bawiąc się nim trafiają do innego, tropikalnego świata. Tam po jakimś czasie zamieszkują w domku na drzewie. Z...

więcej

Co sądzicie o zmianie muzycznej która ostatnią nastąpiła na RBL TV?
Chodzi mi o przejście z grania rocka na hiphop.

Moze ktos z was cos wie: okolo 10 lat temu (moze 12) - mysle ze leciala na programie tele 7 czy polsat 7 (cos z 7) chodzilo o jakies dziewczyny ktore albo mialy konie skrzydlate, albo sie w nie zamienialy - kazdy kon kolorem odpowiadal wlascicielce. Kazda z nich miala tez chlopaka - oni tez albo zamieniali sie w...

Witam szukam tytułu serialu który niegdyś leciał na RTL7 o czarnoskórym mężczyźnie który jeździł na wózku inwalidzkim i wymyślił egzoszkielet po założeniu którego mógł normalnie chodzić, funkcjonować a nawet posiadał dodatkowe umiejętności. Z góry dziękuję za pomoc.

Niestety za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć tytułu, dlatego proszę o pomoc :)
Gra polegała na tym, że kilka grup uczestników rywalizowało z sobą pokonując tor
przeszkód. Uczestnicy byli poprzebierani w różne stroje, jakieś biedronki czy inne owady,
nie pamiętam dokładnie. Wpadali w basen wypełniony...

jakie (4) filmy uważacie za najbardziej kontrowersyjne w historii kina i jakie chcielibyście zobaczyć...

Potrzebuje tytułu pewnego serialu który oglądałem jakiś czas temu w tv.
Akcja filmu toczyła się w średniowieczu, gdzieś w wieku czarnej śmierci.
Film był o miasteczku, w którym było konieczne wybudowanie mostu, był tez o dwóch zakonach żeńskim i męskim, był wprowadzony wątek króla który chyba został otruty "niby"...

więcej

Oglądniete:
Dexter
Homeland
24
Touch
Skazany na śmierć
The Walking Dead
Heroes
Gra o Tron
Jerycho
4400
Ma to być serial fabularny i z USA

Witajcie!
Zwracam się do Was z prośbą o podsunięcie mi tytułów serialowych-odcinków, w których jest motyw biegnącego na autobus/metro/tramwaj bohatera, któremu kierowca zatrzaskuje przed nosem drzwi i odjeżdża. Koniecznie musi być pokazane zamknięcie drzwi przed twarzą. Kojarzycie coś?