Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Witam,

Mam pewien problem, ponieważ jestem ciekaw jak brzmi pewien cytat, którego użył Dr
House.
Nie jetem pewien co do sezonu 5-6, gdzieś w połowie.

Mniej więcej coś takiego:

Zwycięstwa są czasowe, a porażki są wieczne.

Nie mogę znaleźć tego w sieci, może dlatego, że była to inwencja samego...

Podaj 3 tytuły seriali i 3 tytuły teleturnieji jakie oglądasz. Kto może niech napisze, bo to ankieta na jutro do szkoły. Z góry dziękuje :)

Witam. Szukam serialu dla ojca. Serialu, który będzie fabularnie miał zarys historyczny lub wojenny. Coś na podobieństwo Spartakusa, Gry o Tron, Pacyfiku lub Filarów ziemi. Liczę na to, że ktoś mi doradzi jakiś dobry tytuł. Z góry dziękuję za poświęcony mi czas :).

Witam!
Szukam pewnego filmu z młodości z którego Pamiętam pewne małżeństwo które uciekało chyba przed wojną, trafili na dom chyba swój własny (letniskowy) w którym mieszkał jakiś facet, lub opiekun domu. Mąż prawdopodobnie źle go traktował, dla tego on postanowił sie na nim zemścić poprzez nie dawanie mu jedzenia i...

więcej

Witam.
Dawno temu przeczytałem opis serialu o złodzieju który jest w związku z policjantką która pracuje nad sprawą kradzieży które on popełnia czy ktoś zna może tytuł bo nie pamiętam.
I drugie pytanko czy ktoś się orientuje czy można gdzieś nabyć (oryginał) serial "Tour of Duty".

Witam! Poszukuję filmu brytyjskiego, którego nie obejrzałam do końca (kilka lat temu był na HBO lub innym takim kanale): kobieta w czasie II wojny światowej pracuje na prowincji jako mechanik samochodowy(jest tu razem z synkiem). W miasteczku stacjonuje amerykańskie wojsko ( z jednym żołnierzem mają się ku sobie). Po...

więcej

Praktycznie nie mam żadnych informacji. Jedne co pamiętam to to, że go lubiłam. Mianowicie miałam sześć ulubionych bohaterek serialowych, to było około siedem-osiem lat temu. Trzy z nich to były Alex, Sam i Clover z "Odlotowych agentek", jedna to Fantometka z tegoż serialiku, no i były jakieś dwie z jednego serialu....

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Proszę, pomóżcie znaleźć tytuł następującego serialu. Pytałem na różnych forach i nikt nie pamięta go, a miał kilkanaście odcinków.

Kiedyś we wczesnych latach 90-tych widziałem w TVP w czasie ferii serial (prawdopodobnie brytyjski, ale nie jestem pewien), którego motywem przewodnim była bariera czasu i strażnik...

Pjonteczka ! Mam problem, obejrzałem californication ostatni odcinek sezonu 6, i nie wiem
co mam zrobić z życiem. Chodzą plotki,że mam maturę za miesiąc, ale to nic. Potrzebuje
jakiegoś fajnego serialu na teraz, właśnie w stylu californication. Dodam jeszcze,że
widziałem już kilka seriali takich jak: