Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Często się widzi, jak w filmach, czy serialach ( polskich) występują Ci sami aktorzy i aktorki, jeżeli się widzi kogoś nowego to jest to scena epizodyczna, albo no najczęściej trup, czy skazaniec, nie uważacie, że polska scena jest zabetonowana gorzej niż polityczna?

dodałem materiał do serialu produkcji japońskiej(obsadę)...na weryfikacje przyszło mi jak zwykle czekać miesiąc...po czym materiał odrzucono....dlaczego....
bo w załącznikach dałem zdjęcie z napisów końcowych i odnośnik do japońskiej strony...
w uwagach napisał oczywiście wszystkie informacje co jak się pisze i...

Hej poszukuje serialu emitowanego kilka lat temu na TV4 tytuł coś jak "Przyjaźń czy
kochanie" nie pamiętam niestety.
Może ktoś kojarzy ten serial i jest w stanie podpowiedzieć gdzie to znaleźć?

Głosujemy na wyżej wymienione postacie:

1-Beric(Święta Wojna)
2-Karol(Miodowe lata)
3-Tadek Norek(Miodowe Lata)
4-Posterunkowy(Rodzina zastępcza)
5-Alutka(Rodzina zastępcza)
6-Ferdek(Świat w/g Kiepskich)
6-Waldziu(Świat w/g Kiepskich)
7-Boczek(Świat w/g Kiepskich)
8-Paździoch(Świat w/g Kiepskich)
9-Was...

Zna ktoś ciekawe anime fantasy w klimatach heroic fantasy, bez dramatyzowania (od
dramatów mam własne życie), bez komedii (nie kumam japońskiego poczucia humoru).

Sword Art online- widziałem

Mogą być też anime w klimatach Final Fantasy.

Jest to serial skierowany do dzieci/młodzieży. Składał się z 24 lub 26 odcinków. Emitowała go jakiś czas temu tvp1.
Bohaterami jest trójka rodzeństwa - 2 dziewczyny i 1 chłopak. W ich ręce wpada joystick i bawiąc się nim trafiają do innego, tropikalnego świata. Tam po jakimś czasie zamieszkują w domku na drzewie. Z...

więcej

Co sądzicie o zmianie muzycznej która ostatnią nastąpiła na RBL TV?
Chodzi mi o przejście z grania rocka na hiphop.

Moze ktos z was cos wie: okolo 10 lat temu (moze 12) - mysle ze leciala na programie tele 7 czy polsat 7 (cos z 7) chodzilo o jakies dziewczyny ktore albo mialy konie skrzydlate, albo sie w nie zamienialy - kazdy kon kolorem odpowiadal wlascicielce. Kazda z nich miala tez chlopaka - oni tez albo zamieniali sie w...

Witam szukam tytułu serialu który niegdyś leciał na RTL7 o czarnoskórym mężczyźnie który jeździł na wózku inwalidzkim i wymyślił egzoszkielet po założeniu którego mógł normalnie chodzić, funkcjonować a nawet posiadał dodatkowe umiejętności. Z góry dziękuję za pomoc.

Niestety za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć tytułu, dlatego proszę o pomoc :)
Gra polegała na tym, że kilka grup uczestników rywalizowało z sobą pokonując tor
przeszkód. Uczestnicy byli poprzebierani w różne stroje, jakieś biedronki czy inne owady,
nie pamiętam dokładnie. Wpadali w basen wypełniony...