witajcie obejżyłem pierwsze 13 odcinków 1 serii nie z tego świata najmocniejszy odcinek według mnie to szpital psychiatryczny i krwawa mery a według was jakie 2 odcinki w ciągu 13 odcinków były najmocniejsze ?? a co do samego serialu jak go oceniacie , co o nim powiecie jak wam się podobają efekty??? mi osobiście...
Kto jest:
1) Waszym ulubionym bohaterem/ bohaterką serialu " Sherlock"
2) najciekawszym bohaterem/ bohaterką
2) najmniej ulubionym bohaterem/ bohaterką?
Wg mnie:
1) John Watson/ pani Hudson
2) Jim Moriaty/ Irene Adler
3) Śledczy Anderson/ Sally Donovan.
cześć, swego czasu w latach 90 leciał w tv serial kryminalny o jednostce policyjnej w dalekiej przyszłości. Akcja rozgrywała się w mieście gdzie latały samochody niczym w Blade Runer'ze. Zna ktoś może tytuł?
Jak myślicie jakby wyglądała TV gdyby było więcej naziemnych tv
Załóżmy KRRiT powstaje w czerwcu 92 i nie daje się ugłaskać Solorzowi
Pierwsze koncesje rozdaja już we wrześniu
(Teraz pofolguje sobie w nazwach tv)
Koncesje ogólnopolską dostaje 6 stacji
TVN ( działa od 1990- inny właściciel niż...
Witam,
Mam pewien problem, ponieważ jestem ciekaw jak brzmi pewien cytat, którego użył Dr
House.
Nie jetem pewien co do sezonu 5-6, gdzieś w połowie.
Mniej więcej coś takiego:
Zwycięstwa są czasowe, a porażki są wieczne.
Nie mogę znaleźć tego w sieci, może dlatego, że była to inwencja samego...
Podaj 3 tytuły seriali i 3 tytuły teleturnieji jakie oglądasz. Kto może niech napisze, bo to ankieta na jutro do szkoły. Z góry dziękuje :)
Witam. Szukam serialu dla ojca. Serialu, który będzie fabularnie miał zarys historyczny lub wojenny. Coś na podobieństwo Spartakusa, Gry o Tron, Pacyfiku lub Filarów ziemi. Liczę na to, że ktoś mi doradzi jakiś dobry tytuł. Z góry dziękuję za poświęcony mi czas :).
Witam!
Szukam pewnego filmu z młodości z którego Pamiętam pewne małżeństwo które uciekało chyba przed wojną, trafili na dom chyba swój własny (letniskowy) w którym mieszkał jakiś facet, lub opiekun domu. Mąż prawdopodobnie źle go traktował, dla tego on postanowił sie na nim zemścić poprzez nie dawanie mu jedzenia i...