Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć mam problem . Chce obejrzeć film w telewizji pt. Więzień Nienawiści , ponoć dobry film.
Mam pakiet w cyfrze plus za 60 zł miesiecznie ncplus. pl/sklep/promocje/universeplus i nie
mogę znaleźć kanału na którym to leci ( CBS EUROPA ) , mam cbs drama , cbs action , cbs
reality , ale tego programu nie mogę...

Cześć wszystkim!
Szukam odcinka dr House'a, w którym szpital został wykupiony [?] przez jakiegoś czarnoskórego biznesmena lub kogoś w podobie. Po tym zachodziły w tym szpitalu jakieś ważne zmiany, jak to po prywatyzacji.

Kojarzy może ktoś ten program ? Nie wiecie może gdzie można obejrzeć w necie albo ściągnąć odcinki ? Będe bardzo wdzięczny za pomoc :)

a tak wlasciwie piosenki do bajek. czy sa takie które czasem bezwiednie sobie nucicie?

Szukam serialu anglojęzycznego i prawie na pewno USA który był w latach 90-tych na Polsacie (chyba). To taki serial dla młodzieży, chłopak w jakiś sposób dostaje różne moce min. potrafi szybko biegać z prędkością taką, że go nie widać a tylko czuć podmuch wiatru. Pamiętam, że miał dziewczynę która o tym nie wiedziała-...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Oglądałam:
Tajemny krąg
Nine live of Chloe King
Revenge<333
Słodkie kłamstewska
Dawno dawno temu
Arrow <333
Pamiętniki wampirów
90210
Człowiek cel
Skazany na śmierć<3333
Elementary
The Lying Game
Detektyw Amsterdam
Bunheads
Switched at Brith

Chyba już wszyscy posiadacze platform satelitarnych "Cyfra+" i "N" wiedzą że dziś nastąpiło
połączenie obu platform i związku z tym mam pytanie czy ktoś orientuje się może czy
Canal+ który mają posiadacze Cyfry+ będzie posiadał w swojej ofercie wszystkie filmy z
Npremium? Ponieważ Canal+ miało przejąć wszystkie...

więcej

poszukuję pierwszych dwóch serii ze starym polskim dubbingiem (tym z minimaxa), posiada ktoś? może ktoś nagrywał z tv??