Witam! Czy jest ktoś z Was, kto pamięta lub ma dostęp do spisu dawnej ramówki stacji Fox Kids i Cartoon Network? Chodzi mi tak z roku 2000 lub 1999r. Byłbym bardzo wdzięczny :)
Jeżeli ktokolwiek wie to proszę o podzielenie się wiedzą. Szukam tytułu imienia bohatera czegokolwiek z kreskówki. Pamiętam jedynie bohatera (i to prawdopodobnie nie był główny bohater) długie włosy potargane ciemno ubrany raczej i grał na gitarze. Jak uderzał w struny to "strzelał" czy coś piorunem z gitary....
Swego czasu w TVP 1 w soboty po 22 leciał program a'la talk show który prowadził Jerzy Kryszak, na spółkę z jakąś aktorką (może nawet Foremniak albo Olszówką), która właściwie stanowiła tylko tło. Częstym przerywnikiem były tańce rozneglizownaych dziewczat w stylu rewiowym. Praktycznie w każdym odcinku pojawijał się...
więcej
Kolejny temat z typu "średnio pamiętam i szukam". Poszukuję tytułów dwóch seriali:
1. Był to serial dla dzieci bądź młodzieży emitowany przez tvp, były to prawdopodobnie lata
'90, wnioskuję po tym, że musiałam być bardzo mała jak go oglądałam i pamiętam niewiele
xD Grała w nim dziewczyna, która była czymś w...
Często się widzi, jak w filmach, czy serialach ( polskich) występują Ci sami aktorzy i aktorki, jeżeli się widzi kogoś nowego to jest to scena epizodyczna, albo no najczęściej trup, czy skazaniec, nie uważacie, że polska scena jest zabetonowana gorzej niż polityczna?
dodałem materiał do serialu produkcji japońskiej(obsadę)...na weryfikacje przyszło mi jak zwykle czekać miesiąc...po czym materiał odrzucono....dlaczego....
bo w załącznikach dałem zdjęcie z napisów końcowych i odnośnik do japońskiej strony...
w uwagach napisał oczywiście wszystkie informacje co jak się pisze i...
Hej poszukuje serialu emitowanego kilka lat temu na TV4 tytuł coś jak "Przyjaźń czy
kochanie" nie pamiętam niestety.
Może ktoś kojarzy ten serial i jest w stanie podpowiedzieć gdzie to znaleźć?
Głosujemy na wyżej wymienione postacie:
1-Beric(Święta Wojna)
2-Karol(Miodowe lata)
3-Tadek Norek(Miodowe Lata)
4-Posterunkowy(Rodzina zastępcza)
5-Alutka(Rodzina zastępcza)
6-Ferdek(Świat w/g Kiepskich)
6-Waldziu(Świat w/g Kiepskich)
7-Boczek(Świat w/g Kiepskich)
8-Paździoch(Świat w/g Kiepskich)
9-Was...