W zatrważającej większości nudnych seriali proceduralnych występuje dzisiaj ten sam motyw "wyjątkowego" bohatera, który jako jedyny potrafi robić to co robi. Zazwyczaj jest on również dupkiem.
Zawsze jest on wspomagany przez [pseudo] silną kobietę, która stara się go pilnować; w rzeczywistości przyzwalając na jego...
Szukam serialu podobnego do Raising Hope (Dorastająca nadzieja)Uwielbiam ten serial,
każdy odcinek widziałem minimum 3 razy, szukam od jakiegoś czasu czegoś podobnego
chodzi mi o historię przedstawioną jak tam: życiowy nieudacznik zmienia powoli swoje życie
zdobywając dziewczynę marzeń itp. Pozdrawiam
Możecie polecic jakies seriale kryminalne, w których nie ma tysiąc dokładnych ujęc na rozkładające się zwłoki i tym podobne nieprzyjemnosci ?
Witam jak w temacie odcinek dotyczy bodajże odcinka gdzie Magisterki uczą się od Ferdka
co robić
jak się nie prauje. I tam sam hasła typu "Co później wino" Siku i znów wino i siadasz na murek
Nie chodzi o Tyrtum pyrtum!
Poszukuję nazwy programu, który leciał na stacji Discovery bądź National Geographic. Program był o facecie, którzy podróżował po świecie poznając różne style walki, a na końcu, po nauce, toczył sparing w danym stylu walki. Z góry dziękuję za pomoc
Witam.
Ogólnie świetny program, ale ja tu nie po to - szukam nuty, któa pojawia się gdy adam
jedzie na pierwszą przejażdżke danym autem, np. jak jechał cinquecento (odcinek ze
wczoraj tj. niedzieli), taka muzyka techno/elektro ale takie spokojne raczej, nuta ta pojawia
się jeszcze kilka razy. Co to za utwór?
Poszukuje serialu, najlepiej takiego który już się skończył, bo nie lubie czekać na nowe
odcinki :)
Moje ulubione seriale to: dexter, krew z krwi (ten polski), revenge, przyjaciele, american
horror story, six feet under, gotowe na wszystko.