Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam serialu anglojęzycznego i prawie na pewno USA który był w latach 90-tych na Polsacie (chyba). To taki serial dla młodzieży, chłopak w jakiś sposób dostaje różne moce min. potrafi szybko biegać z prędkością taką, że go nie widać a tylko czuć podmuch wiatru. Pamiętam, że miał dziewczynę która o tym nie wiedziała-...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Oglądałam:
Tajemny krąg
Nine live of Chloe King
Revenge<333
Słodkie kłamstewska
Dawno dawno temu
Arrow <333
Pamiętniki wampirów
90210
Człowiek cel
Skazany na śmierć<3333
Elementary
The Lying Game
Detektyw Amsterdam
Bunheads
Switched at Brith

Chyba już wszyscy posiadacze platform satelitarnych "Cyfra+" i "N" wiedzą że dziś nastąpiło
połączenie obu platform i związku z tym mam pytanie czy ktoś orientuje się może czy
Canal+ który mają posiadacze Cyfry+ będzie posiadał w swojej ofercie wszystkie filmy z
Npremium? Ponieważ Canal+ miało przejąć wszystkie...

więcej

poszukuję pierwszych dwóch serii ze starym polskim dubbingiem (tym z minimaxa), posiada ktoś? może ktoś nagrywał z tv??

Cześć,
kiedyś oglądałam serial o zjawiskach paranormalnych (jeden z wielu ;P), niewiele z niego
pamiętam, ale teraz za mną chodzi.
Główny bohater (wraz z grupką ludzi) zajmował się doniesieniami o duchach itp (chyba
prowadził stronę internetową).
Pamiętam, że zwykle miał ze sobą kamerę. Poza tym pamiętam tylko...

więcej

Z tego co pamiętam to byl tam taki epizod z artefaktem zamieniającym człowieka w
Casanove , tyle że w przeciwieństwie do "historycznego casanowy" ten był strasznie gruby i
śmiał się prawie ze wszystkiego . Owy artefakt chciał mu odebrać jakiś gangster/lub
federalny i wtedy padło stwierdzenie " po co Ty chcesz być...

więcej

Witam
poszukuję tytułu pewnej bajki o pieskach z dzieciństwa,
pamiętam, że był tam taki duży kudłaty szary piesek, był wielki i mówili na niego WIELKA
STOPA.
pamietam również, że była tak scena jak jeden (o normalnej wielkości) piesek był przebrany
za elvisa i śpiewał piosenke, a na samym końcu było coś w...

Dla ludzi wyglodnialych nieglupiej i niekomercyjnej fantastyki mam propozycje, by rzucili okiem na miniserial brytyjski Black Mirror. Mamy na razie 6 odcinkow, kazdy jest niezalezna, odrebna opowiescia. Moim zdaniem warto sie z ta produkcja zapoznac, zwlaszcza jesli lubi sie dojrzale sf.
Serial jest zrobiony na...