Proszę o typy odnośnie tego, kiedy waszym zdaniem skończy się ten serialowy tasiemiec. Można podawać daty po końcu świata z uwzględnieniem tego jak długo to machlojstwo przetrwa:)
Witam,
Szukam serialu:
- to nie ma być Walking Dead, Pamiętnik wampirów, czy inny syf dla nastolatków
- ma trzymać poziom
- ma mieć wyrazistego głównego bohatera
- coś na miarę bohatera House:)
Pzdr.
Witam, poleci mi ktoś serial podobny do Californication, Jak to się robi w Ameryce czy Ekipa, brakuje mi tych klimatów, a od pewnego czasu nie mogę nic takiego znaleźć.
Preferowany gatunek; komedia, komedia obyczajowa ;)
Witam, szukam tytuly ciekawych seriali.
Jakie polecacie, jakie przypadly wam do gustu.
Przepadam glownie za serialami: kryminalne komedie s.f.
Aktualnie ogladam:
-Castle
-Supernatura
-Biale kolnierzyki
-Californication
Podaję tylko tytuły po polsku, bo tylko takie pamiętam.
"Kim jest ten chłopak?"
"Zawsze się znajdzie jakaś robota"
Oba były wyświetlane w TVP1 na początku lat 90' .
Ten drugi w google daje wynik z gazety telewizyjnej z 1992, ale bez tytułu oryginalnego.
Może ktoś pomoże.
Jeszcze pamiętam, że ten pierwszy...
jaki możecie mi polecić fajny serial komediowy, który NIE MA śmiechu w tle jak np. w przyjaciołach czy big bang theory
Na razie oglądałam tylko My name is Earl i bardzo mi sie podobał.
Witam. Zastanawiałam się gdzie podpiąć ten temat, ale ostatecznie zdecydowałam w dziale telewizyjnym, z racji na autorski program wyżej wymienionego pana.
Czy jest ktoś w stanie wyjaśnić mi dlaczego głosowanie/forum na stronie tego pana na filmwebie jest zablokowane? Nie jest ani politykiem (miesza się w te tematy...
Witam nie daje mi spokoju ta kreskówka, chyba leciala już po 2000 roku, o jakis
potworkach
na cmentarzu czy cos takiego, pamiętam dobrze jedną postać to jakiś nieumarły z fryzurką
na pazia, który był przygłupi i wydawał różne dziwne dzwięki, od czasu do czasu, udawało
mu sie zarzucić jakąs mądrość. kojarzy...
Widziałem i mi się podobały*: Kamienie śmierci, Przyjaciele, hoży Doktorzy, Firefly
(+serenity i komiksy), Ucieczka w kosmos (+ wojny rozjemców), Joan z Arkadii, 8
prostych zasad, Awatar: Legenda Aanga, Dollhouse, Happy Town, Allo Allo, 4400,
Herosi, Clannad, myself; yourself, The Guild, Dwóch i pół, Jak...