Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Skoro mowa o telewizji, o serialach - no to niesposób nie wspomnieć o serialowym kiczu "Klan". ilez mozna oglądać perypetie rodziny Luiczów? a juz najgorsze co może być to, to, że serial ten za wszelką cenę chce przypominać prawdziwe życie. w Wielkanoć przyciskam pilotem jedynkę, a tam Lubiczowie przy wspólnym...

Od bardzo dłuższego czasu szukam pewnej bajki. A wiec:
- był to serial animowany
- fabuła kręciła się wokół dwóch trójkątów, trójkącie wiedzy i trójkącie władzy
- lata wydaje mi się 1995-2002
- występowały orki, gobliny, stwory, ludzie etc.
- miejsce akcji jakieś dobre królestwo oraz podziemia w których było...

Wszedzie szukalem jakiegos dobrego tematu o tym serialu.

Jestem jego mega fanem. ogladam od poczatku emisji i wkrecilem wielu znajomych w ten
serial :) Lecz chcialbym czasem pogadac o kims w necie o tym co go w tym intryguje albo
pytania odnosnie serialu moze ten temat moglby byc wylegarnia pytan itd. ?

Co...

więcej

Wcześniej już się pytałam, ale nikt nie znał odp. Jest kobieta pisarka czy dzienikarka która pisze książki. Raz ściga seryjnego gwałciciela,morderce który co roku w tym samym dniu gwałci i morduję jedną kobietę. Raz dzwoni do niej i podaje się że to on nim jest. Nie wierzy mu. Później ginie kolejna kobieta. Jej...

Witajcie, co polecacie do oglądania??
Jestem na etapie oglądania Castle i 90210.
Lubię seriale komediowe i obyczajowe. Nie przepadam za fantasy czy serialach o odległych czasach.
Bardziej mnie interesuje coś lekkiego i coś do pośmiania się :) Może coś w stylu Przyjaciół??
dziekuję z góry za wasze typy.

prosze w skali 1-10 ocenić aktorstwo,
fabuła,
akcja,
podanych serial
the walking dead i lost: zagubieni

http://www.filmweb.pl/serial/Yoku+Wakaru+Gendai+Mahou-2009-499421

http://www.filmweb.pl/serial/Yokuwakaru+gendai+mah%C3%B4-2009-543636

ktoś dodał dwa razy ten sam tytuł... co w takim przypadku?

1. Słuchajcie szukam serialu młodzieżowego z lat 80 lub 90 chyba australijskiego lub
amerykańskiego
Pamiętam żę był jakis niby gang chłopcy z bramme street (taka jakas podobna nazwa)
Jakas dziewczyna zwineła kiełbasę ze sklepu i ochroniarz ja złapał
Pamiętam taką akcje ze szkoły dziewczyna przyniosła jakis...

Witam, szukam kreskówki/ krótkiej animacji (nie japońska), która leciała w latach 90 albo
nieco później na tvn albo rtl7. To była krótka 5-10 min kreskówka, zawsze leciała w bloku z
innymi bajkami. To były opowieści z gatunku horroru lub czarnej komedii, coś w stylu 'Czy
boisz się ciemności' albo 'Opowieści z...

Witajcie, jakoże w zeszłym roku skończył się House, a na nowy sezon Sherlocka jeszcze sobie troche poczekam , chciałbym prosić was o zarekomendowanie ciekawego serialu, którego główny bohater będzie równie błyskotliwy i ironiczny jak bohaterowie wymienionych wyżej seriali.