Podaję tylko tytuły po polsku, bo tylko takie pamiętam.
"Kim jest ten chłopak?"
"Zawsze się znajdzie jakaś robota"
Oba były wyświetlane w TVP1 na początku lat 90' .
Ten drugi w google daje wynik z gazety telewizyjnej z 1992, ale bez tytułu oryginalnego.
Może ktoś pomoże.
Jeszcze pamiętam, że ten pierwszy...
jaki możecie mi polecić fajny serial komediowy, który NIE MA śmiechu w tle jak np. w przyjaciołach czy big bang theory
Na razie oglądałam tylko My name is Earl i bardzo mi sie podobał.
Witam. Zastanawiałam się gdzie podpiąć ten temat, ale ostatecznie zdecydowałam w dziale telewizyjnym, z racji na autorski program wyżej wymienionego pana.
Czy jest ktoś w stanie wyjaśnić mi dlaczego głosowanie/forum na stronie tego pana na filmwebie jest zablokowane? Nie jest ani politykiem (miesza się w te tematy...
Witam nie daje mi spokoju ta kreskówka, chyba leciala już po 2000 roku, o jakis
potworkach
na cmentarzu czy cos takiego, pamiętam dobrze jedną postać to jakiś nieumarły z fryzurką
na pazia, który był przygłupi i wydawał różne dziwne dzwięki, od czasu do czasu, udawało
mu sie zarzucić jakąs mądrość. kojarzy...
Widziałem i mi się podobały*: Kamienie śmierci, Przyjaciele, hoży Doktorzy, Firefly
(+serenity i komiksy), Ucieczka w kosmos (+ wojny rozjemców), Joan z Arkadii, 8
prostych zasad, Awatar: Legenda Aanga, Dollhouse, Happy Town, Allo Allo, 4400,
Herosi, Clannad, myself; yourself, The Guild, Dwóch i pół, Jak...
http://www.filmweb.pl/serial/Okrutni+ludzie-2006-492009
Wie może ktoś, czy jest możliwość zobaczenia tego serialu aktualnie na jakiejś stacji telewizyjnej? Strasznie go lubię, niestety chyba Discovery przestało go nadawać, tudzież nadaje na jakimś swoim dziwnym kanale, orientuje się ktoś?
Dlatego też możecie sobie wyobrazić jak bardzo jestem sfrustrowana :) Kilka lat temu
miałam okazję obejrzeć połowę filmu (bodajże wojennego). Od tamtego czasu usilnie
próbuję znaleźć go całego, ale moje poszukiwania nie dają żadnych rezultatów.
Opowiadał o losach szwaczki/krawcowej; miała bliską przyjaciółkę....
Niestety amerykańskie i brytyjskie seriale to dno. Albo robią proste przygodówki/seriale
kręcące się wokół jednego schematu, albo seriale przepakowane dramatem.
W dodatku jest po tysiąc kopii głupich schematów (tysiące seriali kryminalnych, tysiące
seriali o rodzinie).
I to wszystko doprowadza do momentu, że...