Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...tudzież coś, co można by ochrzcić w ten sposób.

Generalnie, chodzi mi o jakiś serial, którego wątek główny nie byłby tłem dla wątków
poboczny; wręcz przeciwnie - gdzie wątek główny to prawdziwy wątek główny, z krwi i kości.

Gdzie odcinek A, kończy się w miejscu x, a odcinek B, w miejscu x się...

Oglądałem:
Gwiezdne wrota
Battlestar Galactica
Firefly

Obecnie oglądam:
Andromeda

A co dalej? Szukam seriali sci-fi w tej tematyce.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to Star trek.
Aha fajnie jak by to były pełne sezony a nie urwane w połowie.

Najlepszy serial dramatyczny - ... "Homeland" xD Większej komedii nie widziałem. Serial kompletnie bez polotu, suchy i mdły. Poprawny politycznie i wygrana w kieszeni...

Najlepszy aktor dramatyczny - Damien Lewis - O Boże! Każdy inny tylko nie on! Cranston nie pasował ? Hamm zły ? Buscemi drętwy ? Niewiarygodne!!! W...

więcej

Witam szukam pewnego serialu, który szedł już dobre kilka lat temu w telewizji. Chyba na
jetix, ale dokładnie nie pamiętam. Wiem tylko, że opowiadał o 4 nastolatków, którzy
prowadzili w szkole anonimowa audycje radiowe. Wie ktoś może jak zwie się ten serial ?

Witam. Powszechnie wiadomym jest to, iż taka transmisja będzie za pośrednictwem HBO. Czy orientuje się ktoś, gdzie jeszcze można ją zobaczyć ? Może kojarzycie jakiś zagraniczny kanał, na którym może być ona pokazywana ?

Swoją drogą szkoda, że w Polsce TVP Kultura nie transmituje gali Emmy, a zagranicą np. CNN...

Jak co roku w kilka osób zbieramy się w sieci i komentujemy na bieżąco to co dzieje się
podczas rozdania nagród Emmy. Startujemy w okolicach północy. Czat nie wymaga
rejestracji, wpisujemy tylko nick a pole 'hasło' zostawiamy puste :)

http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=64th+Primetime+Emmy+Awards

http://prawnet.blogspot.com/2012/09/recenzja-suits-czyli-herosi-w.html

jakie macie zdanie o serialu W11- Wydział Śledczy ?

Witam wszystkich,
kiedyś oglądałem stary polski film, bardzo mi się podobał i nie pamiętam jego tytułu.
Jest to stary, czarno- biały film polski, pochodzący chyba z lat 60 lub 70- tych.
Opowiada on o początkującej stewardesie, która nie umie się odnaleźć w tej roli.
Zazdrości swoim koleżankom z pracy, że one tak...

więcej

Witam, szukam seriali o pielęgniarkach było ich albo cztery albo pięć (już za bardzo nie pamiętam ) serial leciał w RTL7. Te pielęgniarki mieszkały razem.