Reklamy emitowane w czasie trwania filmów od dwóch lat wyprowadzają mnie z równowagi!!! to skandal aby co 10 minut pokazywano cały czas te same , nudne i bardzo prostackie zapowiedzi tego co mozemy kupić w sklepach!! np. kilka miesięcy temu pokazywana była reklama pewnego proszku na której pewien bardzo wkurzający pan...
więcej
Szukam kilkuodcinkowego serialu o szkole u zakonnic. Leciał on jakieś 3-4 lata temu na
puls, czy tv5 (jakimś takim programie).
Była to szkoła dla dziewcząt. Mieszkały one w klasztorze i tego co pamiętam nie były
najlepiej traktowane (dyscyplina). Rodzice odwiedzali je raz na kilka miesięcy.
Jeżeli ktoś...
Witam. Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu serialu, który oglądałem kilkanaście lat temu. Niewiele z niego pamiętam, ale przytoczę kilka wskazówek.
Serial pochodzi prawdopodobnie z pierwszej połowy lat '90. Opowiada historię przedstawiciela obcej cywilizacji, który za jakieś przewinienia zostaje zesłany na Ziemię pod...
Poszukuję osoby, która posiada nagrywarkę HDD/DVD i kanały "Zone Europa" i "Ale kino!" i mogłaby od czasu do czasu nagrać z nich film.
W zamian oferuję nagranie filmów z dowolnej stacji platformy n (m.in. 3x HBO, 2x Cinemax, MGM HD, TCM, Kino Polska, Wojna i Pokój ........).
Zainteresowanych prosze o kontakt...
* Nie potrafimy bez kompleksów opowiadać o naszej historii (telewizyjne i kinowe
produkcje historyczne ostatnich lat to potwierdzają ). Zamiast pokazywać przeszłość taką
jaka była, tworzy się jej wyidealizowany obraz i ucieka w patos.
* Lem, Dukaj, Zajdel, Sapkowski - ich książki albo nie były nigdy...
Niedługo koniec 2010 roku, większość ciekawych propozycji już sie pojawiło więc myślę że można zaczynać małe podsumowanie.
ZASADY :
1. Głosowanie trwa od 20.11.2010 - 23.12.2010 r.
2. Każdy użytkownik może oddać tylko 1 głos.
3. Głosujemy tylko w podanych już kategoriach.
4. Wybieramy góra trzy filmy, programy...
Mam pytanie czy ktoś wie jak nazywał się film który leciał dzisiaj około godz. 15 w TVP1 zamiast skoków narciarskich w kuusamo
Otóż mam taką prośbę. Pamięta ktoś z Was może taką telenowelę. Była emitowana gdzieś tak z jedenaście lat temu. Nie pamiętam dokładnie fabuły ale na pewno była tam dziewczyna, której mama umarła na atak astmy. Jej siostra / kuzynka umarła na skutek śpiączki po wypadku. Jej ciocia (chyba) miała wylew, po spotkaniu z...
poczukuje seriali jeziora marzeń pierwszej serii może ktoś ma na kompie? albo wie gdzie można kupić taką serie seriali na kasetach lub płytach? po polsku!!!!!!!!!!!! z góry dziękuje za odpowiedzi. i pomoc.
:-) :-) :-)
Witam. Film widzialem tylko raz, nie pamietam na jakim programie +/- 10 lat temu, i pamietam tylko szczegóły.
1. Byl tam czlowiek (chory psychicznie) chyba pisal jakies wiersze albo scenariusze, potem zamkneli go w celi i obmazal sciany swoim fekaliami. Byla tez kobieta ktorej cos wycieli z platu czołowego mózgu i...