Tak sobie myślałem jakby zrobić kampanie mailową np.do polsatu żeby znowu puścili ten serial. Z "Światem według kiepskich" się udało to może i tu się uda kto wie. Ja bym z chęcią jeszcze raz zobaczyl ten serial.Co o tym myslicie?
Reklamy emitowane w czasie trwania filmów od dwóch lat wyprowadzają mnie z równowagi!!! to skandal aby co 10 minut pokazywano cały czas te same , nudne i bardzo prostackie zapowiedzi tego co mozemy kupić w sklepach!! np. kilka miesięcy temu pokazywana była reklama pewnego proszku na której pewien bardzo wkurzający pan...
więcej
Szukam kilkuodcinkowego serialu o szkole u zakonnic. Leciał on jakieś 3-4 lata temu na
puls, czy tv5 (jakimś takim programie).
Była to szkoła dla dziewcząt. Mieszkały one w klasztorze i tego co pamiętam nie były
najlepiej traktowane (dyscyplina). Rodzice odwiedzali je raz na kilka miesięcy.
Jeżeli ktoś...
Witam. Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu serialu, który oglądałem kilkanaście lat temu. Niewiele z niego pamiętam, ale przytoczę kilka wskazówek.
Serial pochodzi prawdopodobnie z pierwszej połowy lat '90. Opowiada historię przedstawiciela obcej cywilizacji, który za jakieś przewinienia zostaje zesłany na Ziemię pod...
Poszukuję osoby, która posiada nagrywarkę HDD/DVD i kanały "Zone Europa" i "Ale kino!" i mogłaby od czasu do czasu nagrać z nich film.
W zamian oferuję nagranie filmów z dowolnej stacji platformy n (m.in. 3x HBO, 2x Cinemax, MGM HD, TCM, Kino Polska, Wojna i Pokój ........).
Zainteresowanych prosze o kontakt...
* Nie potrafimy bez kompleksów opowiadać o naszej historii (telewizyjne i kinowe
produkcje historyczne ostatnich lat to potwierdzają ). Zamiast pokazywać przeszłość taką
jaka była, tworzy się jej wyidealizowany obraz i ucieka w patos.
* Lem, Dukaj, Zajdel, Sapkowski - ich książki albo nie były nigdy...
Niedługo koniec 2010 roku, większość ciekawych propozycji już sie pojawiło więc myślę że można zaczynać małe podsumowanie.
ZASADY :
1. Głosowanie trwa od 20.11.2010 - 23.12.2010 r.
2. Każdy użytkownik może oddać tylko 1 głos.
3. Głosujemy tylko w podanych już kategoriach.
4. Wybieramy góra trzy filmy, programy...
Mam pytanie czy ktoś wie jak nazywał się film który leciał dzisiaj około godz. 15 w TVP1 zamiast skoków narciarskich w kuusamo
Otóż mam taką prośbę. Pamięta ktoś z Was może taką telenowelę. Była emitowana gdzieś tak z jedenaście lat temu. Nie pamiętam dokładnie fabuły ale na pewno była tam dziewczyna, której mama umarła na atak astmy. Jej siostra / kuzynka umarła na skutek śpiączki po wypadku. Jej ciocia (chyba) miała wylew, po spotkaniu z...