Cześć szukam filmu który prawdopodobnie leciał odcinkami ( o ile dobrze pamiętam) w telewizji jakieś 10 lat temu. Film był o dinozaurach, akcja działa się chyba tylko w lesie. Aktorzy mieli jakąś kryjówkę i samochód jeepa. Zawsze gdy uciekali leciała taka charakterystyczna muzyka. Film podobny do parku jurajskiego ale...
więcej
Od kilku dni chodzi mi po głowie serial, a ni w ząb nie przypomnę sobie jego nazwy. Wydaje mi się że jest na lit H, okładka mniej więcej leży facet z odkrytym torsem i na nim odwrotnie kobiece nogi :)
Serial miał być o mężczyźnie, któremu nie szło w życie i postanowił zostać panem do towarzystwa. Jest to w miarę...
Kiedyś na TVN7 leciał pewien serial a dokładniej przybliże wam jego fabułe może ktoś pamieta lub zna tytuł.
Był sobie facet chyba w wieku 30 lat który łysiał i nienawidził swojego życia aż pewnego razu poraził go prąd i ocknął się na boisku w wieku jak miał chyba 16 lat.Z więdzą jaką posiadał starał się zmienić życie...
serial na dwójce lub jedynce lecziła z trzy lata temu dziewczyna wychodzi z więzienia chyba
za zamordowanie matki lub ojca nie wiem w domu czeka na nią babcia siostra i brat.
Siostry idą na plaże tam spotykają dwoch męszczyzn nie wiedzą jednak że zamienili się
miejscami. Jeden jest bogaty ma hotel a drugi jest...
...w którym duch gra na kobzie i potwór wtedy do niego płynie? To nie jest odcinek Scooby
doo i potwór z loch ness, tylko jakiś inny, nie wiem jaki...
Witam, podobno był kiedyś emitowany serial jeszcze w latach 90' . Był on produkcji Skandynawskiej, a o jego fabule wiem tyle, że nauczycielka wyszła tam za swojego ucznia. Wiem też że nazywała się Emily. Poszukuję tego serialu dla mojej mamy już bardzo długo i bezskutecznie. Bardzo proszę o pomoc :)
"Natalie Wood– z dziecięcej gwiazdki, przez uroczą debiutantkę przerodziła się we wszechstronną gwiazdę wielkiego ekranu – wszystko to z łatwością i gracją, której mogą jej pozazdrościć dzisiejsze celebrytki. Jest znana przede wszystkim z ról w tak kultowych filmach jak: Buntownik bez powodu i Wiosenna bujność traw....
więcej
Serial nastawiony na dobrą fabułę, najczęściej z jakąś tajemnicą która wyjaśni się dopiero na koniec ostatniego sezonu. Ogólnie, serial który ogląda się bo chce się dowiedzieć nie tyle "Co będzie dalej?", ale przede wszystkim: "Jak to wszystko się skończy?".
Taki był "LOST", "Fullmetal Alchemist: Brotherhood",...
Bajke oglądałam mniejwiecej w przełomie 1999-2003 .
Pamiętam tylko tyle że był chłopiec tam ktory chciał startować w jakiś chyba wyścigach , zbudował pojazd , koledzy sie z niego smiali czy coś i chyba miał wypadek na tych zawodach , miał kosiarke i takiej pani zkosił róże , pamietam że wszyscy sie tej pani bali ....