Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Gdzie mogę zobaczyć/dostać 23 odc. 2 sezonu z lektorem? Wszystkie strony na których
byłem mają tylko 22 odc. z lektorem a wiadomo że jest ich 23. Więc gdzie mogę
obejrzeć/nabyć/dostać odc. 23 z lektorem? Z góry dziękuję.

Zastanawiam sie jakie stacje ogladacie chetnie i z ciekawoscia .Jakie sa wasze ulubione? Co moglibyscie ogladac bez przerwy non stop?? Moja ulubiona stacja to MTV/MTV2 , Canal+ ! :) Dawac swoje stacyjki !

Serial (raczej nie film) opowiadał o młodej kobiecie, która potrafiła jak jej matka poprzez połączenie telefoniczne wchodzić w ludzką podświadomość lub sen, jej matka była z tego powodu w stanie zawieszenia, ale bohaterka odkryła że poprzez rozmowę telefoniczną z matką, może wejść w jej sen i się komunikować.
Wiem że...

więcej

Heyka wszystkim, czy może ktoś wie jaka muzyka rozpoczynała program Jarmark emitowany w TVP2 w latach 80-tych ? (Zientarski, Pijanowski, Szewczyk)
Pozdrawiam wszystkich 40+ ;)
Alien v.Maciej

Poszukuję tytułu serialu gatunku fantastycznego, bądź sci-fi sprzed paru lat. prawdopodobnie główni bohaterowie rozwiązywali jakieś zagadki kryminalne, pamiętam i to
nie za dobrze tylko jeden odcinek, w którym odkryli chustę, której dotknięcie leczyło z
wszelkich chorób, miała jakiś związek z Jezusem, w ostatniej...

więcej

Witam,
Czy kojarzycie może jak nazywał się serial który niżej jest opisany?
Oglądałem go kiedyś w TVP jeśli się nie mylę.
Fabuła dotyczyła rodziny w której ojciec zaginął, i jak się okazało 'zaginął w czasie', jego
dzieci (córka i syn - młodzi) to odkrywają i za pomocą maszyny w jego gabinecie w domu
mogą...

Hej, moglibyście mi doradzić dobry serial o wampirach ?

Ze znanych mi ogladam Czysta Krew na HBO , ale chciałabym obejrzeć jeszcze jakieś inne, które są dobre.

Czy Vampire Dairies są godne uwagi ?

Od kilku dni męczy mnie jeden serial, który był emitowany w TVP chyba, pod koniec lat 90tych. Główny wątek - główna bohaterka wraca po wielu latach do swego miasteczka (typowe, małe amerykańskie miasteczko) z dzieckiem (nastoletnim chyba) i otwiera knajpkę. Z tego co kojarzę odżywa oczywiście stara miłość a jej dawny...

więcej

Witam, Ostatnio przypomniałem sobie o pewnym serialu i za nic nie mogę sobie przypomnieć jego tytułu. Nie dam sobie ręki uciąć ale leciał chyba na Polsacie. Akcja miała miejsce w przyszłości. Jakaś grupa ludzi została wysłana chyba do kolonii karnej czy coś na obcą planetę, a tam już perypetie niczym w Lost. Tyle...

szukam odcinka kabaretu z serii studio gamma w ktorym prowadzony byl wywiad na ulicy o dwóch córkach które chodzą na disko.. nie mogę nigdzie tego znaleźć pomocy