Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, chcialabym zapytac czy ma moze ktos 1 i/lub 2 sezon Gotowych na wszystko? Bo
ogladalam od trzeciego sezonu i oczywiscie teraz juz jestem na bierzaco i wszystko wiem
ale chcialabym obejrzec zalegle odcinki. jezeli moze mi ktos pomoc prosze o kontakt:)

Serial ten jest prawdopodobnie z gatunku sci-fi, ale nie jestem pewien, leciał on w soboty na TVP1 około 10 lat temu. Nie wiem dokładnie o co w nim chodziło, pamiętam, że była grupa takich jakby łowców skarbów. W jednym odcinku było coś o tym, że imię Boga miało wielką moc, ujawnione osobie umierającej pozwalało wrócić...

więcej

Hej, mam wielka prosbe i nie mam kompletnie kogo poprosic a sama nie mam mozliwoci... Czy jest ktos kto moglby nagrac film dzis lub jutro w nocy z tvp2? Jest mi bardzo potrzebny, bylabym bardzo wdzieczna, moze moglabym odwdzieczyc sie jakims, nie wiem, zdjeciem hq ulubionego aktora badz z jakiegos filmu.
Prosze o...

Co tydzień w piątek!!! Dowód- z Dlatonem 1 Bond to "W obliczu śmierci".
Drugi to "Licencja na zabijanie".
Najpierw była na tyvp 1 "Liencja...", a później "W obliczu...". Później był remake "Operacji
piorun", a następnie "Zabójczy widok". Kolejnego tygodnia była "Ośmiorniczka". W
następnym tygodniu był "Tylko dla...

więcej

Znalezione przez Junior_01:

http://www.filmweb.pl/serial/Było+sobie+życie-1986-176611/discussion/Dla+wszystk ich+marud%2C+które+ględzą+że+%22teraz+już+nie+ma+dobrych+programów+edukacyjnych% 22,1755819

Podlinkujcie inne równie fajne, jeśli znacie. :)

Oczywiście ze swojej strony dodaję kultową serię "Było...

Czy podoba wam się ten program ?

To byla bajka, w ktorej
glownymi postaciami byla dziewczynka i chlopak w czarnych wlosach plus latajaca obok nich
jakas biala kulka/chmurka (dobrze nie pamietam) z usmiechnieta buzia, ktora byla taką
skarbnica wiedzy, jak dzisiejszy komputer z internetem, ktora to kulka zawsze znala
odpowiedz na kazde pytanie....

Akcja toczy się w USA. Gdzieś w górach (jaskinie) wylądowała grupa nieprzyjaźnie do Ziemian nastawionych kosmitów.Nie uznają żadnych uczuć, w tym miłości rodzinnej. Jeden z nich wyłamuje się, znajduje schronienie w domu ziemskiej dziewczyny, rozkwita pomiędzy nimi uczucie. Ten chłopak-kosmita potrafi się poruszać...

Parę lat temu na jednym z kanałów discovery leciał program o duchach. Akcja toczyła się w Wielkiej Brytanii. Np w jednym odcinku taki gościu o dłuższych włosach mówił jak na pogrzebie jego cioci uniosły się liście czy w innym odcinku o romansie proboszcza z jakąś dziewczyną. Czy ktoś może zna tytuł tego programu???

Poszukuję tytułu serialu z tego co pamiętam był to serial produkcji czeskiej leciał w 2009r w
tvp polonia część akcji toczyła się w szkole pamiętam że jedna z dziewczyn zerwała ze
swoim chłopakiem i została kochanką jego ojca