Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję tytułu serialu z tego co pamiętam był to serial produkcji czeskiej leciał w 2009r w
tvp polonia część akcji toczyła się w szkole pamiętam że jedna z dziewczyn zerwała ze
swoim chłopakiem i została kochanką jego ojca

Jest to kawalek gdy Kelly i Tom sa w restouracji. Gdy obie pary robia sobie na zlosc. Z gory dziekuje.

Witam chodzi mi o nazwę serialu komediowego opowiadającego o małych prywatnych
liniach lotniczych, oraz nazwę(nr) odcinka w którym (chyba główny ) mechanik dostaje ofertę
pracy w innym miejscu i próbuje wymusić podwyżkę na szefostwie. Ci nie są w stranie mu
jej dać więc korzystają z metody (fonetycznie) Śmuzolla...

więcej

Zna może ktoś tytuł odcinka w którym tytułowy kleszcz ogląda wrestling i jest taki komentarz
komentatora "<tu pada chyba nazwa zawodnika> wyjmuje coś ze spodni...... to istna wieża
aifla.... o o .. niedobrze zaczyna tym czymś wymachiwać" i wtedy "kleszcz" WOOOOW!!!!!

I te wszystkie M jak...
Barwy... itp?
No tak, ale wtedy ramówka byłaby pusta (...).

Pamiętam że film leciał na tv4 i opowiadał o czarnowłosej lalce która ożywała i między innymi przez nią nauczycielka spadła ze schodów.Pamiętam również że chłopak z siostra trzymali ją zamkniętą w szafie.Skończyło sie tak że chyba spalili tę lalkę serial leciał jakieś 5-7 lat temu.Pamiętam również że z tej samej serii...

więcej

Ciekawym, czy ktoś Was kojarzy pewien polski lub czechosłowacki film fabularny dla dzieci, chyba z lat 70 lub wczesnych 80; nie do końca pamiętam o czym on był, ale kojarzę sceny, gdzie 2-3 biedronki, żuczki itp. stworzenia (tzn. ludzie przebrani za nie) chodzą po pokoju i go zwiedzają, łażą po dywanie, kręcą się na...

więcej

Na ekrany wraca serial angielski Allo Allo.Ja się bardzo cieszę,bo podoba mi się abstrakcyjny,wariacki humor i "swojskość" tego serialu.Którą postać lubicie najbardziej? Ja Her Flicka i Helgę.

szukam serialu leciał bodajże na TVP1 opowiadał o chłopcu na wózku chyba miał siostrę, on za pomocą jakiegoś portalu (mapy) przenosił się chyba do średniowiecza żeby znaleźć ojca który to zbudował i zaginął, jak się przenosił to nie był już niepełnosprawny

Szukam bajki z dzieciństwa która była emitowana na Polsacie bądź TVN w godzinach rannych ok. 8 w latach 2000 -2004(tak myślę :) Jednie co pamiętam to występował tam taki Bush stworek i dwóch jego przyjaciół, właścicieli i oni czarowali i zawszę coś nabroili i potem starali się to odwrócić co zrobili. Akcja działa się w...

więcej