Bardzo proszę poleccie mi jakis bardzo dobry serial do oglądania :)
Te poniżej już oglądałem, więc jakieś inne bardzo proszę i dziękuję za pomoc :)
Czysta krew (True Blood) -
Zagubieni-
Skazany na śmierć-
Bez skazy-
Trawka-
Tajemnice Smallville-
Dexter
Sześć stóp pod ziemią
Kim jest Samantha...
oglądam pamiętniki wampirów i bardzo mi sie podoba /chciałbym obejżeć czystą krew ale nie wiem czy to mnie wciągnie także jak ktoś już oglądał to prosze o dpowiedz czy to też mnie zainteresuje?
Serial był emitowany w TVP2 pare lat temu. Opowiadał o dziewczynie która była wychowana jedynie przez matke, mieszkały w miescie - w bodajże pierwszym odcinku matka dziewczyny zginęła i trafiła do dlaszej rodziny mieszkającej na wsi. Jej pasją okazała się w dlaszych odcinkach piłka nożna. Jeśli ktoś wie o jakim serialu...
więcejJest to seral o dzieciach/nastolatkach ktorzy sa na tropikalnej wyspie, pamietam ze maja oni swoj domek i ze sa tam jakies kwiatki dzwoneczki ktore daja im znac jak sa w niebezpieczenstwie byl emitowany na TVP 1 LUB TVP 2 . Z gory dziekuje za pomoc
WTF !!!?? - Moja pierwsza myśl gdy trafiłem na ten serial/paradokument czy co to u licha jest na Polsacie. No ja rozumiem ze jest boom na serialiki w dokumentalnym tonie z aktorami amatorami ale ta produkcja już jest szczytem idiotyzmu.
witam potrzebuje tytulu starego serialu o ojcu z dwojka dzieci i delfinie !!!zyli chyba na malej wyspie w wielkim domu stary dobry serial amerykanski chyba?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam. Pamietacie moze tytul serialu w ktorym ok. 30 letni mezczyzna jakims cudem cofa sie o kilkanascie lat w przeszlosc do czasow szkoly (chyba liceum)? Ogolnie pamieta cale swoje dotychczasowe zycie i stara sie nie popelnic bledow drugi raz.
Prosze o pomoc :)
Pewnie brzmi to trochę absurdalnie, ale internauci lepszych rzeczy dokonywali... a więc:
Leciałem samolotem i w telewizorkach widzialem jeden odcinek jakiegoś serialu
komediowego. Nie pamiętam nazwy, dlatego pytam was o pomoc.
głównymi bohaterami było dwóch chłopaków (chyba studentów) jeden z nich był czarny a...
Witam
Amerykański serial fabularny kilka lat temu emitowany w niedziele na TVP 2. Czarnoskóry bohater, twardo stąpający po ziemi, wyjaśnia rzekomo paranormalne przypadki. np. w jednym z odcinków ujawnia oszustwo guru, który za pomocą ukrytego promieniującego aparatu wzbudzał ciepło w ciałach zebranych, tłumacząc to...