Jest to seral o dzieciach/nastolatkach ktorzy sa na tropikalnej wyspie, pamietam ze maja oni swoj domek i ze sa tam jakies kwiatki dzwoneczki ktore daja im znac jak sa w niebezpieczenstwie byl emitowany na TVP 1 LUB TVP 2 . Z gory dziekuje za pomoc
WTF !!!?? - Moja pierwsza myśl gdy trafiłem na ten serial/paradokument czy co to u licha jest na Polsacie. No ja rozumiem ze jest boom na serialiki w dokumentalnym tonie z aktorami amatorami ale ta produkcja już jest szczytem idiotyzmu.
witam potrzebuje tytulu starego serialu o ojcu z dwojka dzieci i delfinie !!!zyli chyba na malej wyspie w wielkim domu stary dobry serial amerykanski chyba?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam. Pamietacie moze tytul serialu w ktorym ok. 30 letni mezczyzna jakims cudem cofa sie o kilkanascie lat w przeszlosc do czasow szkoly (chyba liceum)? Ogolnie pamieta cale swoje dotychczasowe zycie i stara sie nie popelnic bledow drugi raz.
Prosze o pomoc :)
Pewnie brzmi to trochę absurdalnie, ale internauci lepszych rzeczy dokonywali... a więc:
Leciałem samolotem i w telewizorkach widzialem jeden odcinek jakiegoś serialu
komediowego. Nie pamiętam nazwy, dlatego pytam was o pomoc.
głównymi bohaterami było dwóch chłopaków (chyba studentów) jeden z nich był czarny a...
Witam
Amerykański serial fabularny kilka lat temu emitowany w niedziele na TVP 2. Czarnoskóry bohater, twardo stąpający po ziemi, wyjaśnia rzekomo paranormalne przypadki. np. w jednym z odcinków ujawnia oszustwo guru, który za pomocą ukrytego promieniującego aparatu wzbudzał ciepło w ciałach zebranych, tłumacząc to...
Witam bardzo spodobał mi się ten serial, zacząłem oglądać od 16 odcinka
Pisze do was bo może wiecie gdzie pobiorę odcinki z lektorem które wyszły już
Szukam amerykanskiego serialu ktory byl wyswietlany w tvn ok 2005r. Serial opowiadal o obcych którzy wylądowali albo sie rozbili na ziemi. Gdzies sie wtopili w tlum, potem jakas babka urodzila ich potomkow i sluzby bezpieczenstwa ich szukaly. i wszystko dzialo sie od lat 40-stych do terazniejszosci. kojarzy ktos?
Kochani, ładnych parę , a może kilkanaście lat temu w telewizji puszczali niemiecki serial sensacyjny o pilotach niemieckich latających na myśliwcach bombardujących Tornado.
Piloci są najpierw szkoleni w USA na T-38 Talon a następnie wracają do Niemiec i tam toczy się cała akcja.
Na amen w pacierzu zapomniałem...