Witam bardzo spodobał mi się ten serial, zacząłem oglądać od 16 odcinka
Pisze do was bo może wiecie gdzie pobiorę odcinki z lektorem które wyszły już
Szukam amerykanskiego serialu ktory byl wyswietlany w tvn ok 2005r. Serial opowiadal o obcych którzy wylądowali albo sie rozbili na ziemi. Gdzies sie wtopili w tlum, potem jakas babka urodzila ich potomkow i sluzby bezpieczenstwa ich szukaly. i wszystko dzialo sie od lat 40-stych do terazniejszosci. kojarzy ktos?
Kochani, ładnych parę , a może kilkanaście lat temu w telewizji puszczali niemiecki serial sensacyjny o pilotach niemieckich latających na myśliwcach bombardujących Tornado.
Piloci są najpierw szkoleni w USA na T-38 Talon a następnie wracają do Niemiec i tam toczy się cała akcja.
Na amen w pacierzu zapomniałem...
Serial jest typu fantasty zagraniczny grupa osób wylądowała na obcej planecie napotkali
tam postać która nazywała się STIG bądź STING przypominała małpę. Następnie grupa ta
chciała powrócić na ziemię lecz były trudności zaczynali się likwidować. Nie znam dokładnie
fabuły serialu, był emitowany w telewizji koniec...
Z przyjemnością informujemy, że uruchomiliśmy stronę internetową YOUNG ACTORS
PROJECT. Projekt ten skupia w swych szeregach studentów i świeżo upieczonych
absolwentów państwowych uczelni wyższych teatralnych i filmowych.
Na stronie www.yap.com.pl można zapoznać się z sylwetkami aktorów i zobaczyć więcej
zdjęć....
Po ilus tam ciezkich godzinach dnia wreszcie nadchodzi chwila, albo dwie kiedy przy
herbacie lub drinku (jak kto woli) można zerknąć w "szklany ekran"...
W prawdzie ów ekran od dawna juz nie jest szklany a i programów przybyło dość
znaczaco, więc jest tylko lepiej, bo wybór fantastyczny...
Okolice godziny 20.......
kazdy odcinek mial swoja historie jednak staly element to taka murzynka ktora teoretycznie
byla aniolem, bohater danego odcinka umieral i szedl do nieba , gdzie dostawal ddruga
szanse mogl wrocic na ziemie zmienic swoja przeszlosc i siebie w przeszlosci tak aby nie
doszlo do smierci
Jak w temacie. Nie pamiętam dokładnie o czym był ale pamiętam parę rzeczy. Cała akcja działa się w dwóch światach jednocześnie, w świecie ludzi i w świecie baśni. Pewna młoda dziewczyna z ojcem(nie jestem pewien) dostała się do światu baśni w poszukiwaniu czegoś, czego nie pamiętam. Zły charakter tego serialu wysłał za...
więcej