Witam. Opiszę Wam 2 seriale i 1 film - zna ktoś może tytuły ?
1. Serial z dziewczyną, która zamieniała się w "kałużę wody" Pamiętam, że bodajże leciało
to na TVP1. Akcja bodajże działa się w USA, charakterystyczne widoki.
2. Film o dziecku, które wpadło do jakiejś rury kanalizacyjnej. Bawiło się z innymi, matka...
Witam wszystkich ! Pomóżcie, proszę - kto jest autorem dialogów w "Czterdziestolatku" ??? Nigdzie nie mogę tego znaleźć ... . Nos mi podpowiada, że to jednak nie KTT, ani Gruza ... . Kto zatem ??? Czy obecność Tyma na planie nie była przypadkowa ???
Byłbym szczerze zobowiązany za odpowiedź. Ukłony !
Mam pytanie dotyczace pewnego serialu dokumentalnego, ktory kiedys byl puszczany w telewizji poslkeij. Byla to seria ogolnie o zwierzetach. Dokladniej ludzie w tej serii porownywali rozne zwierzeta by w danym odcinku nzalezc jakies najlepsze z konkretna cecha. Np. pamietam odcinek, w ktroym poszukiwali najszybszego...
W tym roku (maj-czerwiec) Canal+/Canal+film wyemitował chyba animację
krótkometrażową (wniosek wyciągnięty na podstawie braku tytułu ów produkcji w wszelkich
programach tv). Tematem była kryminalistyka para podróżująca autostopem zaczęła snuć
fantazję o tym co by było gdyby kierowca okazał się mordercą, pokazane...
Film widzialem kilka lat temu w telewizji, i jakos naszla mnie ochota na obejrzenie go.
Chlopak wpadl z dziewczyna, i nie pamietam jak to sie wydarzylo, ze sam wychowywal to
dziecko. Jesli sie nie myle, to pomagala mu babcia- matka matki tego dziecka.
Jesli to bedzie ulatwieniem, nie byl to polski film.
kiedyś jakieś 5-6 lat temu był na bodajże canal + serial animowany o studentach, bardzo
śmieszny podobny w formie do Family Guy , podobnie rysowany, a głównymi bohaterami
byli: chłopak w czapeczce pierwszoroczniak, jego kumpel futbolista, głupek i genialny koleś
z wyłupiastymi oczami co studiował na uczelni...
Witam, poszukuję jakiejkolwiek formy kontaktu z twórcami serialu Big Bang Theory - nie koniecznie musi to być e-mail, może być telefon lub adres pocztowy. Mam pewien ciekawy pomysł związany z pewną dziewczyną i być może scenarzyści wplotą jedno-dwa zdania do listy dialogowej. Pozdrawiam i być może ktoś pomoże mi lub...
więcejszukam seriali i filmów do nauki języka niemieckiego. Fajnie byłoby, gdyby zawierał teksty mówione w miarę prostym językiem.
Witam. Szukam tytułu serialu młodzieżowego emitowanego w tvp na początku lat 90. Serial
był amerykański (chyba), a akcja działa się mniej więcej w latach 80-tych. Był w nim wątek
miłosny między główną bohaterką (blondynką - grzeczną dziewczynką) i chłopakiem w typie
outsidera. Podobnie jak w "Grease". Jedyną...
Witam . Od pewnego czasu szukam włoskiego serialu raczej komediowego o policjantach . Serial ten nadawany był w Polsacie w początkach istnienia stacji . Z tego co pamiętam jeden z głównych bohaterów przedstawiał się jako Montini 3/4 krwi królewskiej . Mam nadzieję że te skromne informacje wystarczą , i w końcu ktoś...