Na złość mi zrobiła właśnie telewizja TV4 i wbrew informacji podanej w programie, puścili
właśnie Johnny Mnemonic, zamiast oczekiwanego Leona ;/ Dlaczego??
Kiedyś oglądałem bajke o męszczyżnie który posiadał kamień dzięki któremu mógł zmieniać się w wojownika. Istniały też inne kamienie, a ten kto je zdobył mógłbyć najpotęrzniejszy. Chę ją jeszcze raz obejżeć ale nie pamientam jak się nazywała.
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!
Z góry dziękuje z każdy tytuł.
Przeanalizujmy polskie seriale. Najlepiej tasiemcowe. "M jak Miłość", "Klan", "Plebania"-czego one uczą?- jeżeli ktoś znajdzie rzeczową odpowiedź, niech mi napisze, chętnie się dowiem. Niby powstaje np. tvp historia, ale i tak większość obywateli nie ma do niej dostępu, zostają wyżej wymienione seriale na lekki, zimowy...
więcej
W tym roku (maj-czerwiec) Canal+/Canal+film wyemitował chyba animację
krótkometrażową (wniosek wyciągnięty na podstawie braku tytułu ów produkcji w wszelkich
programach tv). Tematem była kryminalistyka para podróżująca autostopem zaczęła snuć
fantazję o tym co by było gdyby kierowca okazał się mordercą, pokazane...
Witam.
Poszukuję tytuł serialu, który prawdopodobnie był wyświetlany w latach 90. w tvp.
Z tego co jestem sobie w stanie przypomnieć to był on bardzo podobny do "Z archiwum X", podobny klimat i przypadki.
Odcinek, który kojarzę (chyba pierwszy odcinek, ale nie jestem pewien) był o nauczycielce, która każdego dnia o...
Ostatnio zacząłem oglądać seriale na telefonie, bo prace mam taką, że na kawiarni głównie się nudzę:) obejrzałem całą rodzinę Borgiów. jakość była zadowalająca. Zacząłem oglądać kompanię braci, ale tutaj jest pewien problem, ponieważ często jakość jest taka sobie a niektóre odcinki są niedostępne na telefon (oglądam...
więcejSzukam serialu co kiedyś leciał.. to jest amerykański serial..był o 2 dziewczynek czasy western i potem miały najmłodsza 3 siostrę i w sklepie zawsze była niedobra dziewczynka z kręconymi włosami, blondynka coś było z cukierkami.. gdyby ktoś pamiętał tytuł serialu byłabym szczęśliwa jest podobne do Pani Doktor Quenn,...
więcej
Szukam tytułu serialu brytyjskiego, opowiadającego o policjancie, który zapada w śpiączkę (prawdopodobnie) i przenosi się do lat 70', gdzie też jest policjantem. Nie jest jasne, czy rzeczywistość to te lata 70', czy to tylko wytwór jego umysłu...
Oglądałem urywki tylko dwóch odcinków, zdaje się, że na bbc...