Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, może ktoś z Was wie, gdzie mogę obejrzeć online kanadyjski serial Bloodletting & Miraculous Cures?? Ważne, pomóżcie :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jestem po pierwszym sezonie na iitv. Czy wie ktoś, gdzie można obejrzeć, ewentualnie skąd
ściągnąć pozostałe sezony? Bardziej mi leży ta pierwsza opcja, ale jeśli nie będzie wyboru...
Jakbyście mogli, to zostawcie odpowiedź tu lub na moim filmwebowskim
blogu, na moim profilu, gdzie częściej bywam. Z góry dzięki.

Witam wszystkich serdecznie.
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu filmu lub serialu z dawnych lat. Niestety oglądałem go gdy byłem jeszcze małym szczylem (pomiędzy rokiem 80-95) i nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Jak przez mgłę pamiętam fakty związane z fabułą. Prawdopodobnie chodziło o walkę ze złem w postaci...

Był to serial, emitowany ok. roku 2000, bodajże przez TV4. Rzecz działa się w dżungli, fabuła była taka, że grupka ludzi, chyba z rozbitego samolotu, dostała się pod opiekę plemienia, które było czymś w rodzaju chrześcijan, walczyli z innymi plemionami, w tym jednym ludożerców, nazywali ich gniewnymi, czy coś takiego....

więcej

Szukam tytułu serialu sprzed kilku (może więcej lat). Bohaterami były trzy pary - jedna główna, gdzie kobieta była żydówką, a mąż nie, druga ciemnoskóra, w trzeciej denerwujący wszystkich mężczyzna miał na imię chyba Carmine. Mieszkali na przedmieściach w osiedlu identycznych domków. Pamiętam jeden odcinek, gdzie facet...

więcej

mając 8-12 lat oglądałem w tv (wtedy tvp 1 lub 2) serial, było to chyba na feriach zimowych gdzieś tak między 1986 a 1990r. Akcja serialu działa się chyba w zimie, z fabuły pamiętam tylko to: 2 lub 3 dzieci odkryła jakieś tunele pod ziemią (zjeżdżały tymi tunelami), chyba wykute w lodzie, tworzyły taką sieć, były też...

więcej

Witam. Szukam serialu emitowanego jakieś 10 lat temu na Polsacie. Opowiadal o kilku młodych ludziach, którzy otrzymali moce żywiołów. Do każdego przypisana jest także broń. I tak wojownik ognia posiadał miecz, wojowniczka wody trójząb itp. kojarzy mi sie to z takim Power Rangers w średniowieczu. Bardzo proszę o pomoc.

Kilka lat temu (7-9) telewizja publiczna w godzinach porannych (6-8 rano) emitowała serial o zbuntowanej nastolatce, która często zmieniała rodziny zastępcze. Pamiętam niestety tylko tyle, dlatego nie jestem w stanie odnaleźć tytułu serialu. Liczę, że może jednak ktoś z Was wie co to mogło być.. :). Głowna bohaterka...

więcej

Witam, szukam tytułów serialów dokumentalnych o tematyce kryminalistycznej. Chodzi mi o coś typu Forensic Files (Akta zbrodni) i tym podobnych. Serial ma traktować o jakimś morderstwie a detektywi na podstawie jakichś dowodów mają sprawę rozwiązać. Póki co znalazłem jedynie Forensic Files i The FBI Files.