Witam wszystkich.
Poszukuje tytułu miniserialu prawdopodobni produkcji francuskiej który był emitowany na
antenie TVP1 lub TVP2 w 2010r. Z tego co pamiętam to serial traktował o pewnej kobiecie
która to po samobójstwie męża zaczyna pracę na jego stanowisku jako makler giełdowy
próbując jednocześnie rozwiązać zagadkę...
Witam
Chciałbym sie dowiedzieć bo nie wiem dokładnie który serial o transformersach pamiętam.
Pamiętam tylko tyle że autoboty i deceptikony szukali na ziemie takich małych robotów które
byłe gdzieś ukryte. I kto je pierwszy znajdzie to ten robot będzie należał do nich. Wiem
tez że z Autobotami byli chyba trójka...
Jeszcze może o przebojach i o filmach. Punkt Widzenia serial. Który chcą zapomnieć i reżyser i główny aktor? Po pierwsze tytuł to nie to, co w serialu jest ważne. Reżyser zrobił dobry film, ale przez pomyłkę i się tego chyba wstydzi. Bo tutaj nie chodzi o spojrzenia tych różnych młodych ludzi jak jest gdzieś tam w...
...o przygodach Azjaty dzieciaka karateki, nie pamiętam większych szczegółów...z góry dzięki za pomoc!
Witam wszystkich ostatnio przypomniała mi się pewna kreskówka (niestety nie tytuł). Wydaje mi się, że leciała na rtl7 przed Dragon Ballem (ale mogę się mylić odnośnie stacji). Bajka ta była o zwierzakach broniących zagrożonych gatunków przed ich głównym tajemniczym wrogiem któremu było widać tylko oczy bo ukrywał się w...
więcej
Mam pytanie: może ktoś pamięta serial emitowany na HBO (tego jestem pewien w 90%)
którego akcja działa się w więzieniu dla kobiet. Widziałem tylko jeden odcinek.
Przypomniałem sobie o nim oglądając Oz.
Kiedyś w godzinach porannych na TVP1 leciał pewien serial pamiętam ze opowiadał on o
ludziach którzy żyli pod ziemią ponieważ na zewnątrz jakaś bomba wybuchła lub coś
takiego i świat zewnętrzny nie nadaję się do życia.Z tego co pamiętam bohaterami serialu
byli nastolatkowie 16 lub 17 lat ale nie jestem tego...
Byłbym wdzięczny za wskazówki dotyczące możliwości zobaczenia wyżej wymienionego filmu. Nie zdążyłem zobaczyć emisji w TVP Kultura, jak to bywa w życiu - napaliłem się i zapomniałem. Apeluję do ludzi dobrej woli - pomożecie?