... o rosyjskim ośrodku szkolenia kosmonautów. Leciał daaawno temu w telewizji publicznej. Nikt z moich znajomych tego nie pamięta i już zaczynam wierzyć, że to wytwór mojej ówczesnej dziecięcej wyobraźni.
A może jednak nie? ...
Witam poszukuję jakiegoś fajnego serialu komediowego w klimatach takich seriali jak:
Przyjaciele, Diabli nadali, Jim wie lepiej, Jak poznałem waszą matkę, Różowe lata 70, Dwóch i pół.
Chciałabym jeszcze raz oglądnąć odc. 205 serialu "Na dobre i złe". Nie mogę jednak znaleźć go w internecie. Ma ktoś jakiś pomysł?
hej, potrzebuje tytul serialu z lat mlodosci, juz nie pamietam 80 czy 90, byl w polskiej TV... raczej w weekendy, raczej dla mlodziezy...
tyle co pamietam: byly jakies dzieci, chyba porwane albo zagubione, jakies straszne lasy i jezioro, dzieci tam chodzily, chociaz nie powinny... serial byl straszny i mistyczny,...
to był film o 10 albo 14 chłopcu który odziedziczył ogród zoologiczny po swoim starym. Ten serial był produkcji australijskiej albo nowozelandzkiej, niestety zapomniałem jaki nosił tytuł, pamiętam jednak że będąc dzieciakiem bardzo go lubiłem, byłbym wdzięczny za pomoc.
Witam wszystkich.
Poszukuje tytułu miniserialu prawdopodobni produkcji francuskiej który był emitowany na
antenie TVP1 lub TVP2 w 2010r. Z tego co pamiętam to serial traktował o pewnej kobiecie
która to po samobójstwie męża zaczyna pracę na jego stanowisku jako makler giełdowy
próbując jednocześnie rozwiązać zagadkę...
Witam
Chciałbym sie dowiedzieć bo nie wiem dokładnie który serial o transformersach pamiętam.
Pamiętam tylko tyle że autoboty i deceptikony szukali na ziemie takich małych robotów które
byłe gdzieś ukryte. I kto je pierwszy znajdzie to ten robot będzie należał do nich. Wiem
tez że z Autobotami byli chyba trójka...
Jeszcze może o przebojach i o filmach. Punkt Widzenia serial. Który chcą zapomnieć i reżyser i główny aktor? Po pierwsze tytuł to nie to, co w serialu jest ważne. Reżyser zrobił dobry film, ale przez pomyłkę i się tego chyba wstydzi. Bo tutaj nie chodzi o spojrzenia tych różnych młodych ludzi jak jest gdzieś tam w...