Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam podobnych seriali do "The L Word".

http://hecticbox.blogspot.com/2011/06/jennifer-carpenter-dla-tv-line.html

Drodzy Moderatorzy!
Czy moglibyście się trochę pośpieszyć ze sprawdzaniem nadesłanych wam materiałów, a
szczególnie dodawanych seriali? Chodzi mi głównie o serial The Nine Lives of Chloe King,
którego w bazie Filmwebu jeszcze nie ma, a dodać nie mogę, bo czeka już w kolejce. Serial
ten miał już swoją premierę...

więcej

Witajcie. Proponuję, aby każdy z Was wymienił swoje 3 ulubione seriale.
Jeśli chcecie możecie dodać swój komentarz na ich temat...
Dzięki Waszym odpowiedziom powstanie ciekawa dyskusja prowadzona w sposób demokratyczny przez ogół. Tak jak zagracie, tak będzie rozwijała się melodia.
Tym bardziej w dzisiejszym świecie...

więcej

http://hecticbox.blogspot.com/2011/06/sean-bean-wywiad.html

Elo! Obejrzałem już 1 sezony dwóch nowych wyśmienitych seriali Game of Thrones oraz The Killing, znacie jakieś nowe dobre propozycje serialowe ?! ;D
tylko nie dawajcie jakichś staroci ! , ma być 1 sezon max!

thx pozdro

Zakładam dubel tego jakże popularnego tematu - bo TV nam dostarcza nieustannej
dawki debilizmu reklamowego. Temat vol.1 gdzieś zaginął w odmętach filmwebu.

Moje perełki dni ostatnich:

+ Tena Lady (czy jak to się nazywa) - tańczy sobie para jakiegoś walca, och, ach,
glamour prawie jak TzG (Taniec z G-g-g-wiazdami)...

więcej

kiedyś jak byłam dzieckiem oglądałam serial o dziewczynie, która miała taki "talent", że potrafiła zmieniać się w kałużę wody (?). miała na imię bodajże Alex...

Szukam takich filmów jak:
1. w tytule było chyba "mama" było to o kobiecie, matce, która zabijała różnych ludzi, potem była rozprawa w sądzie i ją uwolnili bo nie udowodnili jej ze to ona. To chyba była czarna komedia. Nie pamiętam więcej. Tylko taką sceną w sądzie jak jeden ze światków miał zeznawać a oskarżona matka...

więcej

Serial rozgrywajacy sie w srednioweczu, nadawany w telewizji w latach 1980-1990. Rozgrywal sie na terenie chyba Francji albo Anglii. Pamietam zdaje sie w pierwszym odcinku jakis ksiaze zostal pochwycony i sciety, a jego zona i dzieci rozdzielone... Pamietam ze byl to mroczny serial, ze scenami seksu i przemocy, rodzice...

więcej