Witam, poszukuje serialu, który będzie odpowiadał moim oczekiwaniom. Mam trzy rodzaje.
1: Serial w stylu przyjaciół, jak poznałem waszą matkę, big bang theory - ogólnie o grupce przyjaciół, okraszony humorem na poziomie.
2. Serial w stylu californication - z odważnie naszkicowanym głównym bohaterem, który żyje jak...
Witam, zrobiłem na listsofbests.com ranking seriali wg FilmWebu, jeśli ktoś chciałby korzystać, daję linka:
http://www.listsofbests.com/list/82501-filmweb-pl-top-30-series
Póki co tylko pierwszą 30stke, bo przy większej liczbie tytułu jest niepotrzebny chaos - a tego mi nie trzeba, bo to lista zrobiona tylko na...
dlaczego początek Millennium: Dziewczyna, która igrała z ogniem lektor mówi że jest to część czwarta?????
Szukam filmu który często był na polsacie. Pamiętam że się zaczyna jak rodzina przywozi córkę do akademiku, po kilku miesiącach wraca do domu z takim zwariowanym gościem i on zaczyna pracę na farmie. Pamiętam że w tym filmie brata tej córki wygląda tak: jest rudy, gruby i z piegami.
pamiętam stary film jak kilku ludzi utknęło w ogromnym wieżowcu wielopietrowym,musieli przeczekać do rana,bo zabezpieczenia budynku nie pozwalały wyjśc nikomu,ani wejśc,okazalo sie,że w wiezowcu grasuje psychopata z kijem basebolowym i chodzi po piętrach ,kogo spotka to zabija,pamietam,że na ktoryms piętrze był...