Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam serialu o młodych ludziach skazanych za jakieś przestępstwa którzy byli na zwolnieniu warunkowym, mieli jakąś panią kurator u której pracowali w restauracji czy pubie. Wszyscy razem mieszkali. Pamiętam że było kilka dziewczyn i chyba jeden chłopak. Wydaje mi się że grał tam David Gail ale nie mogę nigdzie...

szukam odcinka w którym sam i dean przenieśli się na plan własnego serialu proszę o pomoc ten odcinek fany jest ;p

Poraz kolejny chciałem sobie obejrzeć film na dwójce a tu wyłączają i jest obraz kontrolny mimo iż w programie wyraźnie stoją jeszcze filmy itd. Czy u was to samo ?

leciał parę lat temu bodajże na dwójce, kostiumowy serial produkcji francuskiej, akcja działa się w okolicach rzeki Loary(chyba), ktoś kojarzy? z góry dziękuję za odpowiedzi

użytkownik usunięty

Co się stało z kartonami na 4fun.tv???

Poszukuję filmu, który kiedyś oglądałam, ale nie znam jego tytułu, ani dobrze już nie kojarzę. Pamiętam, że film był w telewizji chyba na TVP2 dzień lub dwa po śmierci Papieża, ale z tego względu zmieniła się ramówka, więc za nic nie mogę go znaleźć.

W filmie była pokazana wędrówka dwojga nastolatków dziewczyny i...

więcej

witam

W Czterech pancernych i psie grał taki aktor, a mianowicie "Szarik". Ktoś wie co sie z nim działo po tym serialu? Grał jeszcze? Może by mu zrobić profil na filmwebie;-)

pozdrawiam

Widziałem zwiastuny, np. ten: http://youtube.com/watch?v=4_g2azchGj4&mode=related&search= Fantastycznie się ten serial zapowiadał, wielka szkoda, że przerwano jego transmisję. Jednak nie o to mi chodzi... Może mi ktoś powiedzieć jak to jest? Można przeczytać, że zakończyli serial na 3 odcinkach, ale ja znalazłem 7...

Które według Was seriale powinny się już skończyć i dlaczego?
Wiadomym jest, że niektóre produkcję wyrabiają sobie opinię, ściągają fanów, a później na wyrobionej opinii tworzą sezon za sezonem, nie koniecznie trzymając wcześniejszą jakość. Chodzi mi o te seriale, które pokonały powiedzmy już próg czwartego sezonu i...

więcej

Poszukuję filmów, albo chociaż tytułów. Leciały jakoś na początku lat 90 w bloku programowym Walt Disney Przedstawia.
1 Film opowiada historię 2 dzieciaków, które zamieszkują w starym domu i tam straszy duch małej dziewczynki. Postanawiają wyjaśnić zagadkę i trafiają na ślad zbradni i by ukoić ducha wyciągają lalkę...

więcej