Proszę o pomoc w znalezieniu nazwy serialu sprzed parunastu lat, który emitowała ogólnodostępna tv, nie kablówka. Serial opowiadał o losach dziewczyny, chyba uczennicy liceum, która potrafiła zatrzymywać czas, tak że wszyscy dookoła "zamarzali" w miejscu. Robiła to za pomocą złączania dwóch palców wskazujących swoich...
więcej
Witam,
Szukam seriali dokumentalnych poświęconych wielkim konstrukcjom, a dokładniej halom. Wiem, że jest na Discovery program Wielkie Konstrukcje, ale nawet nie mam czasu przejrzeć tych wszystkich odcinków. Czy ktoś z Was oglądał kiedyś coś o takiej tematyce?
how high,żółtodzioby,soul plane,road trip,euro trip,harold i kumar(1i2),babcisynek,wolna chata,wielki stach,boski żigolo(1i2),nowy,straszny film(1-4),komedia romantyczna,zgon na pogrzebie,witaj w domu rosco jenkins,norbit,agenci bardzo specjalni,chłopaczki z sąsiedztwa,ali g,wykiwac klawisza,nie zadzieraj z...
Poszukuje tytułu filmu który kiedyś oglądałem.
Pamiętam że była tam w piwnicy maszyna do leczenia epilepsji bodajże.
W tej maszynie migały światła i różne obrazki.
Dużo więcej nie pamiętam, ale jak sobie coś przypomnę to będę dopisywał.
Będę bardzo wdzięczny za odnalezienie tego tytułu.
Proszę o pomoc!
Dzien dobry,
Mieszkam w francij, jag bylem maly mieszkalem w polsce. jednego lata tvp nadawala serial
dla dzieci i mlodziezy. nie pamientam tytul i bardzo chce go zobaczyc i wspominac. Wszystko
to co pamientan jest chyba z pierwszego odcinku: Jedzie na wakacje na wies maluchiem
jedna rodzina i benzyna im sie...
1 Kariera Nikodema Dyzmy
2 Ekipa
3 Alternatywy 4
4 PitBull
5 Lokatorzy
6 07 zgłoś się
7 1000 złych uczynków
8 Oficer
9 Czterej pancerni i pies
10 Policjanci
11 Hotel 52
12 Matki, żony i kochanki
13 Świat według Kiepskich
14 Zmiennicy
15 Ekstradycja
16 Rodzina zastępcza
17 Miodowe lata
18...
Czytałem sporo wypowiedzi i wierzę , że ktoś będzie umiał mi pomóc
poszukuje seriali
1 opowiada o geniuszu karle( chyba Danny Woodburn ) miejscy ochroniarz i pracującego chyba dla rządu . karzeł miał szerokie zainteresowania a przez to wiele przygód
2 bajka rysunkowa o Arsenie Lupe
3 serial dla młodzieży o...
Witam,
szukam pewnego serialu... Niestety dużo nie pamiętam, nawet konkretnej fabuły. To co
pamiętam
- główny bohater był fotografem
- chodził w długim płaszczu, włosy średnio długie
- robił zdjęcia "dziwnym" rzeczom, pamiętam jeden odcinek w którym był ziemniak w
kształcie głowy Elvisa, w innym coś z...