Witam! Jak zapewne każdy wie, już za 5 dni odbędzie się gala wręczenia Oscarów. Niestety
nie posiadam programu CANAL+. Gdzie mogę jeszcze obejrzeć? Jakiś streaming, bądź
inny kanał telewizyjny. Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję!
Kiedyś chyba na polasacie była taki serial animowany tylko nie wim jak sie nazywał. Był o dzieciach które jeździły na deskorolkach. Na pamiętam za bardzo więcej. Nazwa cośmni się kojarzy z Rollercoaster, albo Twixter
moim zdaniem bryant cranston&aaron paul -> http://hecticbox.blogspot.com/2011/02/bryan-cranston-aaron-paul-para-doskonaa.ht ml
zapraszam do czytania i dyskusji w komentarzach : )
a waszym zdaniem?
nadawanego kilkanaście lat temu w telewizji. Piosenka przewodnia miała słowa refrenu - I don't need a hero (czy coś w tym stylu, śpiewana przez kobietę). Aktor, który grał głównego bohatera zginął w wypadku na motocyklu.
Zauważcie przyjaciele, że telewizja nie oferuje widzowi czegoś na jakimkolwiek poziomie.
Są seriale które są godne zauważenia takie jak Pitbull, Glina, Odwróceni, Czas honoru,
czy choćby Ranczo (z tego względu że jest taki polski, i śmieszny). Stacje telewizyjne
robią z abonenta kompletnego bałwana oferując...
Dawno dawno temu leciał wieczorem na tvp1 (1h) 22?23?h
O średniowiecznym mnichu który rozwiązywał zagadki zbrodni.
Dziś przypomniałem sobie o serialu z Tv. Nazwa to był adres coś na kształt Muholland, czy Beverly Hills 20210 czy jak to się nazywało...
Jedna z bohaterek była luksusową prostytutką, druga (chyba negatywna) jest taką przy gości dziewczyną która zwraca się do innych "misiu-pysiu" ;)
Co jeszcze zapamietałem - super...
moze ktos pamieta oryginalny tytul serialu, ktory byl kiedys na polsacie a opowiadal o 4 przyjaciol tworzacych strone internetowa o zjawiskach paranormalnych, a ich 'szefem' byl niejaki Derek, ktory oprocz rozwiazywania tych zagadek poszukiwal swojego brata. polski tytul to bylo cos z koszmarami 'pogromcy koszmarow'...
więcej