Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś może mi wyjaśnić co wyrabia tvp? Jakiś czas temu w programie ok. godz. 2.00 w nocy patrze "Traffic", myśle super nagram sobie i obejrzę w wolnej chwili. Okazuje się, że tvp filmu nie wyświetliła tylko pisk i pasiaste kolorowe tło. Wczoraj patrze ok. 3 w nocy "Noc z serialem": "tajemnica Enigmy". Myśle super...

więcej

Było coś takiego w necie, co się na nazywało http://tiwi.pl i pozwalało na ustawienie filmów, na które czekasz w telewizji. Jak film leci, to z wyprzedzeniem serwis wysyłał ci wiadomość na gg. Dopiero teraz znalazłem ten świetny serwis, ale nie można już z niego korzystać, bo został zamknięty (sic! niby czemu). Zna...

Oglądałam już m.in Greek, Pamiętniki Wampirów, Glee, Pogoda na miłość, kyle xy itp.

Lubie seriale o życiu nastolatków, ale też magicznych stworzeń, wampirów...

Witam.
Szukam serialu. Pamiętam tyle że głównym bohaterem był facet(policjant być może), który w 1 odcinku zostaje potrącony przez pociąg. Jednak zostaje uratowany(rodzina została poinformowana że nie żyje) i staje się specjalnym agentem, mieszka blisko swojej starej rodzinny jednak nie może im nić powiedzieć. Pewnego...

więcej

Chodzi o serial emitowany w polskiej telewizji na początku lat 90tych. Jego bohaterką była dziewczynka, która mogła przechodzić do równoległego świata za pomocą telewizora, jej przewodnikiem był chyba prowadzący w tamtym świecie program a la koło koło fortuny, ale ni jestem tego pewna. Nosił się dość dziwacznie, trochę...

więcej

co obejrzeć ?
polsat g20 FANTASTYCZNA CZWÓRKA
tvn g20 ZMIERZCH

zasadnicze pytanie, czy zmierzch jest straszny i czy nadaje się do oglądania przez 29-latka ?
bo jak nie to wolę głupkowate sf. Aha, a jak ze stroną wizualną filmów?

Jakie nowości telewizyjne oglądacie? Bo pojawiło się ich teraz na początku marca dość dużo. Chodzi mi o programy rozrywkowe, seriale itp.

Witam!
Czy może ktoś wie gdzie mógłbym oglądnąć odcinki tego serialu od 1 sezonu?
Kilka lat temu leciał on na TVP2 i bardzo mi się spodobał,ponieważ to są moje klimaty,interesuję się dziwnymi zjawiskami w przyrodzie i zwierzętami,a takie prehistoryczne zwierzęta są jeszcze bardziej ciekawe.Także mógłby mi ktoś pomóc...

więcej

Kto z Was ogląda ten serial? Jak go oceniacie? Podoba Wam się czy raczej nie? Moim zdaniem jest bardzo fajny :) Zaczęłam go oglądać bo wcześniej spodobała mi się "Majka" a że już się skończyła to teraz oglądam "Prosto w serce" i już go tak samo polubiłam jak "Majkę" :)

Kiedyś na TVNie leciały takie mini-horrorowe opowieści dla dzieci, które zawsze rozpoczynały się od czegoś w stylu: Ta historia wydarzyła się naprawdę, brat mojego kolegi miał znajomego, który był kolegą znajomego, któremu to się przytrafiło. I był taki zielony, ociekający napis. Szukałem tego w necie, ale nie moge...