Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moje dziecko będzie oglądało serie bajek "było sobie życie" "byli sobie odkrywcy" itp.

Co sądzicie o nim i jego programach?

czesc, mozecie polecic mi jakis fajny serial komediowy cos a'la przyjaciele, dwoch i pol czy teoria wielkiego podrywu, z gory dzieki :)

opowiadała ona o kotach, które były mistrzami karate, niestety nie pamiętam tytułu i nie mogę znaleźć żadnego linka do niej, tytuł coś w stylu 'karate cat'

użytkownik usunięty

W życiu chyba każdego dorosłego człowieka dzieciństwo było tym magicznym bajkowym
wręcz czasem. Każdy z was ma na pewno sentyment do filmów animowanych, kreskówek,
piosenek, książek czy filmów fabularnych z tamtych czasów. Jedną z takich sentymentalnych
kreskówek była taka o rekinach. Pamiętacie byli jakby...

Witam,

poszukuję pewnego teleturnieju, niestety nie pamiętam tytułu.
Pamiętam, że teleturniej polegał na odgadnięciu zakończenia jakiejś historii. Tzn na
początku film przedstawiał bohatera (kobieta, mężczyzna), który miał podjąć decyzję - miał
dwa wyjścia. W tym momencie film się zatrzymywał a widzowie...

patrzyłem w programie że dzisiaj po 20 na tvp1 leci jakiś film niestety nie mogę przejść z programu do tego filmu czy ktoś wie czy jest ten film na filmwebie jeśli tak proszę o namiary.

Jak w temacie.
Wiem, że w polsce na CANAL+ lecz niestety nie posiadam, a bardzo bym chciał obejrzeć
galę. Może gdzieś w internecie, czy coś ?

Witam szukam dobrego anime ,coś w stylu naruto , bleach ,devil may cry

Witam. Czy któryś z forumowiczów ma jakiś pewny link, pod którym będzie można zobaczyć tegoroczne Oscary? Dajcie znać. Pozdrawiam serdecznie.