co obejrzeć ?
polsat g20 FANTASTYCZNA CZWÓRKA
tvn g20 ZMIERZCH
zasadnicze pytanie, czy zmierzch jest straszny i czy nadaje się do oglądania przez 29-latka ?
bo jak nie to wolę głupkowate sf. Aha, a jak ze stroną wizualną filmów?
Jakie nowości telewizyjne oglądacie? Bo pojawiło się ich teraz na początku marca dość dużo. Chodzi mi o programy rozrywkowe, seriale itp.
Witam!
Czy może ktoś wie gdzie mógłbym oglądnąć odcinki tego serialu od 1 sezonu?
Kilka lat temu leciał on na TVP2 i bardzo mi się spodobał,ponieważ to są moje klimaty,interesuję się dziwnymi zjawiskami w przyrodzie i zwierzętami,a takie prehistoryczne zwierzęta są jeszcze bardziej ciekawe.Także mógłby mi ktoś pomóc...
Kto z Was ogląda ten serial? Jak go oceniacie? Podoba Wam się czy raczej nie? Moim zdaniem jest bardzo fajny :) Zaczęłam go oglądać bo wcześniej spodobała mi się "Majka" a że już się skończyła to teraz oglądam "Prosto w serce" i już go tak samo polubiłam jak "Majkę" :)
Kiedyś na TVNie leciały takie mini-horrorowe opowieści dla dzieci, które zawsze rozpoczynały się od czegoś w stylu: Ta historia wydarzyła się naprawdę, brat mojego kolegi miał znajomego, który był kolegą znajomego, któremu to się przytrafiło. I był taki zielony, ociekający napis. Szukałem tego w necie, ale nie moge...
Był o człowieku nietoperzu nie chodzi mi odcinek bad bolld wiem że w odcinku na strychu znaleziono głowę i palec jakiejś kobiety chyba starszej
Hej
Szukam jednego serialu, historia taka iz koles zostaje wyslany z piekla by zlapac dusze(demony) ktore uciekły na jego ciele po schwytaniu zaczynaja się pojawiac tatuaze :) prosze o pomoc co to za tytul?
Witam,
Poszukuję nazwy filmu, który ostatniego czasu ukazał się na ekranie TV Polsat.
Film mniej więcej opierał sie na podobieństwie do "Młodzi Gniewni"
Treść filmu opowiadała o uczniach szkoły, w najgorszej klasie. Sporządzali pamiętniki.
Nauczycielka, starała się pomóc im i jak każdy tego oczekiwał... pomogła..
Będę...