Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

znacie jakieś fajne filmy świąteczne? najlepiej śmieszne... jakieś komedie czy coś...

Łatwo rozpoznać go było po charakterystycznym zdartym głosie i twarzy człowieka po przejściach. Do dziś kojarzony jest przede wszystkim ze znakomitymi rolami w kultowych polskich filmach: „Rejs”, „Wniebowzięci”, „Nie zaznasz spokoju”. Jan Himilsbach był wbrew pozorom o wiele bardziej złożoną i nietuzinkową postacią....

więcej

Koty, ibisy, pawiany, sokoły, byki, a nawet krokodyle i lwy. Szczątki tych zwierząt można odnaleźć w grobowcach starożytnego Egiptu. Czczone za życia, po śmierci otrzymały szansę na życie wieczne. I przez tysiące lat przechowywały wiedzę o życiu przed wiekami. Film dokumentalny „Mumie zwierząt” zostanie wyemitowany w...

więcej

Witam,

pamiętam, że kiedyś widziałem pewien program satyryczny który prowadził facet w afro na głowie, pił whiskey i ćpał kokę do tego dużo przeklinał.
było to chyba na MTV lub NBC

pamięta koś tytuł tego programu??

Do świąt zostało raptem ponad 2 miesiące. Ciekawe, czym nasza Telewizja nas zaskoczy w tym roku. Aczkolwiek zaznaczam, że nie spędzam świąt przed telewizorem, bo nie od tego są święta (no tak, ale kiedy się siedzi ze złamaną nogą to zupełnie inaczej to wygląda;/)
Dajcie jakieś ciekawe propozycje, co chcielibyście...

Na którym z kanałów TVP był przez jakis czas emitowany serial animowany dziejący się na farmie. Z tego co pamiętam nie występowali tam ludzie tylko same zwierzęta. Mimo że był to serial dla dzieci teksty były porównywalne jak dla mnie do Shreka czy Madagaskaru. Jak dla mnie był on kapitalny.

JAK NAZYWAŁ SIĘ TEN...

mam pytanie, jak nazywal się odcinek, w którym waldek skreślał liczby na totolotka i ferdek sie zapytał jego jakie liczy skreslasz a on powiedzial 971 czy cos takiego

Co sądzicie o katolickiej Telewizji Trwam czy Radiu Maryja?
Czy rzeczywiście są takie katolickie? :/

jw

Witam wszystkich!
Poszukuje serialu, ktorego akcja dziala sie na prawdopodobnie na lotnisku, byla tam grupka
ludzi i miedzy nimi prawdopodobnie niewidomy chlopak? Wiem, ze uciekali przed czyms co
pozeralo wszystko dookola nich? Pamietam jak przez mgle, bylo to kuuupe lat temu jak to
ogladalem. Moze ktos to...