Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bo żadna wyszukiwarka nie zastąpi drugiej osoby.
Do rzeczy:
Szukam dobrego serialu, najlepiej z akcją dziejącą się w przeszłości. Ważne, żeby miał ciekawych bohaterów i skończoną liczbę odcinków.
Podobały mi się
-Saga Rodu Forsyth'ów
-Arystokraci
-Pogoda dla Bogaczy
-Królewskie Sny
-Królowa Bona
-Panny i...

witam. krótko i na temat: moje ulubione seriale to: house, sons of anarchy, the wire, dexter.

proszę w oparciu o te tytuły dobrać jakiś nowy serialik który będzie pasował do mojego gustu. pozdrawiam

Witam, czy ktoś oglądał dziś na Tele 5 film o godz. 16? Jeżeli tak, proszę napiszcie o czym był ten film i jakiego kraju produkcją. Nie wiem, czy na programie TV Filmwebu przypadkiem się nie rąbnęli, bo podaje on, że to był ten film:
http://www.filmweb.pl/film/Dzika+banda-1969-31972
ale jakoś za bardzo mi się w to...

więcej

http://www.fakt.pl/Rysio-z-Klanu-zabojca-alfonsa-Wideo-,artykuly,86900,1.html

Iiiihaaaaaaaaaaaa...

Klub szalonych dziewic,Usta Usta,Majka,Blondynka,Hotel 52 a do tego 11 edycja tańca z gwiazdami(chcą zrobić Polską Mode na sukces ?) i najbardziej kretyński program jaki pamiętam czyli Moment Prawdy.

Dokąd zmierzasz Polsko ?

niech ktos doda godziny emisji . Obecnie pisze ze nigdzie nie mozna oglądac a przeciez za ponad tydzien na tvn o 22:20 (21.12.10r.)

Witam!
Mam problem i mam nadzieję, że mi pomożecie.
Pamiętam pewien film świąteczny emitowany na Polsacie kilka lat temu. Jest problem, bo nie pamiętam tytułu. Wiem tylko mniej więcej o czym on był.
A więc film opowiadał o młodym bogatym chłopcu, który pełnią ważną rolę w swoim mieście. Na początku filmu chłopak...

Szukam serialu nadawanego pod koniec lat osiemdziesiątych lub początku 90 w tvp1 lub 2. Był to serial USA jak wskazuje tytuł o reporterze miejskiej gazety który rozwiązywał zagadki kryminalne. Pamiętam ogladałem go jako dziecko, leciał w weekend przed południem, nie mogę znaleść nic o tym serialu w internecie ponieważ...

więcej

użytkownik usunięty

Pamiętacie taki serial jak "Lokatorzy?
Puszczano go w TVP1
Chciałabym aby znów został wyeminitowany w tvp1 :)

czy lubicie tajemnice smallwille? wiecie może kiedy będzie 10 sezon?