Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tytułu filmu który był wczoraj, czyli 4 grudnia 2010 roku na programie hiszpańskim TVE po godzinie 22. Bardzo będę wdzięczny za pomoc.

Dobra wiadomosc dla fanow seriali. Juz od 6 grudnia abonenci n, TNK HD i Cyfry beda mieli dostep do nowego kanalu TVP. Pierwszego dnia do obejrzenia klasyki Bareji Zmiennicy i Alternatywy 4, czy tasiemce M jak Mdlosc, czy Zlotopolscy od 1 odcinka

Witam. Otóż z szukanego serialu pamiętam tylko tyle, że grupa ludzi została prawdopodobnie przeniesiona do przeszłości do dżungli. Pamiętam również, że był tam wulkan i w jednym z odcinków bohater serialu wpadł do pieczary i nie mógł się z niej wydostać, a wulkan miał zaraz wybuchnąć. Wiem, że nie podałem zbyt wielu...

więcej

Jak się z tym czujecie? Czy święta bez Kevina mają sens?

http://media2.pl/media/71450-tvn-i-polsat:-jakie-filmy-w-swieta.html#utm_source= internal&utm_medium=link&utm_campaign=tematdnia

szukam bajki co leciałą pare lat temu , chinska albo japonska , wiem ze byly potwory na kartach i sie grało niby ,. był blekity smok chyba.. cos na wzor bakugan ale to nie jest to , ten glowny bohater mial na szyji jakis talizman cos jak piramida.

Nie mogę sobie przypomnieć jak pewien serial się nazywał. Akcja serialu była o tym, że dziewczyna sparaliżowana od pasa w dół ( jeździła na wózku) i chłopak, przenosili się tak jakby w czasie, za pomocą gry-komputera coś w tym stylu i szukali ojca chłopaka, który zaginął ' w tym świecie'. Każdy odcinek był o czym...

Chłoszczący wiatr, burzące się morze... i piasek, mnóstwo piasku, cały czas pochłaniającego wszystko, co na jego drodze. Mierzeja Łebska to największe w Europie pasmo ruchomych wydm, miejsce od tysięcy lat przeobrażane przez żywioły. Film o niezwykłych małych stworzeniach, toczących walkę o życie z wodą, wiatrem i...

Nie więcej niż 35 lat, szczupła budowa ciała i bogate doświadczenie jako pilot-oblatywacz. Takie warunki przedstawiono kandydatom na pierwszych astronautów. Dokument „Gwiezdna drużyna”, który zostanie wyemitowany w PLANETE
24 listopada o godz. 20:45, opowiada o kulisach powstania słynnego radzieckiego zespołu...

Witam, przypomnialo ostatnio o serialu ktory ogladalem ladnych pare lat temu ok10 :)
W tym serialu grali: mloda dziewczyna ktora miala zdolnosci paranormalne a opiekowal sie nia jakis czarny gosc z broda kolo 60. kojarze go tez z innych filmow, mial taki charaktrystyczny glos. jesli ktos by mogl pomoc to z gory...

Polsat reklamuje, że od niedzieli emitują nowy serial, którego tytuł brzmi "Instynkt mordercy" niestety nie mogę go znaleźć pod tym tytułem na filmweb. Wie ktoś jak brzmi oryginalny tytuł serialu?