Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.fakt.pl/Rysio-z-Klanu-zabojca-alfonsa-Wideo-,artykuly,86900,1.html

Iiiihaaaaaaaaaaaa...

Klub szalonych dziewic,Usta Usta,Majka,Blondynka,Hotel 52 a do tego 11 edycja tańca z gwiazdami(chcą zrobić Polską Mode na sukces ?) i najbardziej kretyński program jaki pamiętam czyli Moment Prawdy.

Dokąd zmierzasz Polsko ?

niech ktos doda godziny emisji . Obecnie pisze ze nigdzie nie mozna oglądac a przeciez za ponad tydzien na tvn o 22:20 (21.12.10r.)

Witam!
Mam problem i mam nadzieję, że mi pomożecie.
Pamiętam pewien film świąteczny emitowany na Polsacie kilka lat temu. Jest problem, bo nie pamiętam tytułu. Wiem tylko mniej więcej o czym on był.
A więc film opowiadał o młodym bogatym chłopcu, który pełnią ważną rolę w swoim mieście. Na początku filmu chłopak...

Szukam serialu nadawanego pod koniec lat osiemdziesiątych lub początku 90 w tvp1 lub 2. Był to serial USA jak wskazuje tytuł o reporterze miejskiej gazety który rozwiązywał zagadki kryminalne. Pamiętam ogladałem go jako dziecko, leciał w weekend przed południem, nie mogę znaleść nic o tym serialu w internecie ponieważ...

więcej

użytkownik usunięty

Pamiętacie taki serial jak "Lokatorzy?
Puszczano go w TVP1
Chciałabym aby znów został wyeminitowany w tvp1 :)

czy lubicie tajemnice smallwille? wiecie może kiedy będzie 10 sezon?

znacie jakieś fajne filmy świąteczne? najlepiej śmieszne... jakieś komedie czy coś...

Łatwo rozpoznać go było po charakterystycznym zdartym głosie i twarzy człowieka po przejściach. Do dziś kojarzony jest przede wszystkim ze znakomitymi rolami w kultowych polskich filmach: „Rejs”, „Wniebowzięci”, „Nie zaznasz spokoju”. Jan Himilsbach był wbrew pozorom o wiele bardziej złożoną i nietuzinkową postacią....

więcej

Koty, ibisy, pawiany, sokoły, byki, a nawet krokodyle i lwy. Szczątki tych zwierząt można odnaleźć w grobowcach starożytnego Egiptu. Czczone za życia, po śmierci otrzymały szansę na życie wieczne. I przez tysiące lat przechowywały wiedzę o życiu przed wiekami. Film dokumentalny „Mumie zwierząt” zostanie wyemitowany w...

więcej