Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.filmweb.pl/film/Czarownice-1922-91325

Witam wszystkich :)
Jak w tytule, poszukuję polskiego serialu o kosmicie. Ten kosmita od ludzi różnił się tylko
zieloną skórą, pamiętam, że miał czarne włosy i chyba taki dziwny głos. W głowie została mi
tylko jedna scena, obierania ziemniaków. Kosmita tak perfekcyjnie i szybko je obrał, że
wyglądały jak...

Który z seriali uważacie za najlepszy?? Można podać trzy. Ktory zasluguje na 1 miejsce ktory na 2 miejsce a ktory na 3 miejsce...
Pozdro!!

"Kevin" co roku. " Stawka wieksza..." , "Sami Swoi". "4 Pancerni...", " 07 zglos sie", " Alternatywy " serwowane praktycznie non-stop wymiennie na Jedynce i Dwojce . Do tego żalosnego zachowania zaczely sie wpisywać nawet stacje prywatne . Co jest już w ogole szczytem debilizmu ? - oglądanie nadawanych "non-stop"...

Gdzieś w środku lat 90 oglądałem na WOT lub TVP Regionalna Łódź (były nadawane na
obu równocześnie) w soboty około 15 serial dla dzieci, którego akcja działa się w
kosmosie. Najczęściej pokazywany był mostek. Nie był to serial animowany, postacie były
kukłami poruszanymi od dołu (jak w ulicy sezamkowej). Chciałem...

więcej

Witam! Na jakim kanale będzie leciała gala, jeśli ktoś już wie, proszę o info.

w której serii w którym odcinku Brandon kupuje sobie mustanga ????

plizzz potrzebuje to wiedzieć

Czy ktoś może polecić mi jakiś ciekawy serial utrzymany w stylu Twin Peaks i Carnivale?

użytkownik usunięty

Witam. Około 10 lat temu oglądałem pożyczony z wypożyczalni kaset video miniserial "Ameryka" z Krisem Kristoffersonem w roli głównej. Serial był o okupacji USA przez wojska ZSRR. Trwał ponad 10 godzin.
Próbuję go bezskutecznie szukać i jako divix i do kupienia.
Czy ktoś ma go może na zbyciu?
pozdrawiam

Kiedyś dawno temu za czasów RTL7 (albo było to już TVN7) leciał po DragonBallu serial-horror. Fabuła była mniej więcej taka:
Siedzi grupka osób przy ognisku lub w namiocie lub w lesie (nie jestem pewien, dzieciak mały wtedy byłem) i zaczynają sobie opowiadać jakąś straszną historię, o ile mnie pamięć nie myli była...