Jak się z tym czujecie? Czy święta bez Kevina mają sens?
http://media2.pl/media/71450-tvn-i-polsat:-jakie-filmy-w-swieta.html#utm_source= internal&utm_medium=link&utm_campaign=tematdnia
szukam bajki co leciałą pare lat temu , chinska albo japonska , wiem ze byly potwory na kartach i sie grało niby ,. był blekity smok chyba.. cos na wzor bakugan ale to nie jest to , ten glowny bohater mial na szyji jakis talizman cos jak piramida.
Nie mogę sobie przypomnieć jak pewien serial się nazywał. Akcja serialu była o tym, że dziewczyna sparaliżowana od pasa w dół ( jeździła na wózku) i chłopak, przenosili się tak jakby w czasie, za pomocą gry-komputera coś w tym stylu i szukali ojca chłopaka, który zaginął ' w tym świecie'. Każdy odcinek był o czym...
Chłoszczący wiatr, burzące się morze... i piasek, mnóstwo piasku, cały czas pochłaniającego wszystko, co na jego drodze. Mierzeja Łebska to największe w Europie pasmo ruchomych wydm, miejsce od tysięcy lat przeobrażane przez żywioły. Film o niezwykłych małych stworzeniach, toczących walkę o życie z wodą, wiatrem i...
Nie więcej niż 35 lat, szczupła budowa ciała i bogate doświadczenie jako pilot-oblatywacz. Takie warunki przedstawiono kandydatom na pierwszych astronautów. Dokument „Gwiezdna drużyna”, który zostanie wyemitowany w PLANETE
24 listopada o godz. 20:45, opowiada o kulisach powstania słynnego radzieckiego zespołu...
Witam, przypomnialo ostatnio o serialu ktory ogladalem ladnych pare lat temu ok10 :)
W tym serialu grali: mloda dziewczyna ktora miala zdolnosci paranormalne a opiekowal sie nia jakis czarny gosc z broda kolo 60. kojarze go tez z innych filmow, mial taki charaktrystyczny glos. jesli ktos by mogl pomoc to z gory...
Polsat reklamuje, że od niedzieli emitują nowy serial, którego tytuł brzmi "Instynkt mordercy" niestety nie mogę go znaleźć pod tym tytułem na filmweb. Wie ktoś jak brzmi oryginalny tytuł serialu?
Chciałbym zobaczyć podobne seriale, gdzie główna fabuła toczy się wobec jednego/dwóch chłopaków. Coś bardziej komediowego, coś jak serial "Udręki młodego Bergera", żeby to opowiadało jak mu się wiedzie lub coś podobnego...
Znacie może coś ciekawego ?
Witam serdecznie.
Poszukuję serialu, który leciał parę lat temu na TP1 / TVP2, a nóż Polsacie, w wekendy
koło południa.
Serial był prawdopodobnie amerykański, z pewnością przygodowy, dziejący się
współcześnie.
Opowiadał on o mężczyźnie, który razem z synem (żona chyba umarła) i zaufaną grupą
ludzi poszukiwał...