Wytłumaczcie mi wszystko jak prostemu chłopu.
Film telewizyjny od filmu kinowego różni się wyłącznie tym, że ten drugi jest wyświetlany najpierw w kinach, a ten pierwszy - od razu w telewizji. Czym natomiast różni się film telewizyjny od spektaklu telewizyjnego? Spektakl telewizyjny, Teatr Telewizji czy teatralne...
poszukuje tytulu filmu o kulturze arabskiej w Europie. Sciślej w Hiszpani. W filmie przedstawiono m.in najwspanialsze zabytki arabskie na polwyspie iberyjskim oraz wskazano co wspolczesni zawdzieczaja temu narodowi.
akcja toczy się chyba w siedzibie banku, gdzie jego szef wraz z pracownikami głowią się nad tym, jaką historyczną postać umieścić na nowo wypuszczanym banknocie, jednocześnie przekupując siebie na wzajem lub szefa by to ich podobizna widniała na papierku.
Będę ogromnie wdzięczna za pomoc:)
Nie chce płyt tylko pliki - liczę na możliwość ściągniecia bez limitów. Powtarzam: dobrej jakości audio i video, bez limitów.
Witam. Poszukuję tytułów kilku telewizyjnych produkcji od lat już nieobecnych na antenie.
1) Polski serial familijny o rodzinie, której kilku członków było głuchoniemych i posługiwało się zarówno słowami, jak i językiem migowym, a kilku nie. Leciał kiedyś na dwójce, zawsze z napisami u dołu ekranu. Zazwyczaj miał...
Uwaga! Powstaje polska wersja Skins!
Jest to amatorski projekt realizowany przez licealistów/studentów z Trójmiasta.
Ma jak największe szanse na powodzenie, będzie można śledzić go na Youtube!
POWSTAŁ JUŻ TRAILER !! OBEJRZYJCIE !!
strona na fb: www.facebook.com/bletki
youtube trailer:...
Poszukuje serialu w którym główny bohater pracuje w dużej korporacji, pnie się po szczeblach kariery, pokazany jest wyścig szczurów, aż do momentu gdy widzi jakiś szwindel (może sam chce go zrobić) i podstępem chce pokonać tą firmę, kradnie jakieś dokumenty itp. Fabuła może nie do końca jest przez mnie dobrze...
Pamiętam jedynie szczątkowe elementy fabuły. Głównym bohaterem był chłopiec, który spotkał dziwna istotę przypominającą '' Misie '' z Powrotu Jedi. Wydaje mi się, że chłopiec mieszkał w jakiejś wielkiej średniowiecznej posiadłości razem z ojcem. Na ów istotę natknął się po raz pierwszy podczas przejażdżki rowerowej....
więcejCzy ktoś z Was może mi powiedzieć jaki utwór muzyczny leci wraz z pojawieniem się napisów końcowych w serialu "Tajemnice Smollville" ? Dodam że ta muzyka pojawia się na końcu każdego odcinka pierwszej serii , a czy jest ona w kolejnych sezonach to niestety nie wiem . Wiem z kolei , że są tu osoby które mogą to...