Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jw

Witam wszystkich!
Poszukuje serialu, ktorego akcja dziala sie na prawdopodobnie na lotnisku, byla tam grupka
ludzi i miedzy nimi prawdopodobnie niewidomy chlopak? Wiem, ze uciekali przed czyms co
pozeralo wszystko dookola nich? Pamietam jak przez mgle, bylo to kuuupe lat temu jak to
ogladalem. Moze ktos to...

Szukam tytułu filmu który był wczoraj, czyli 4 grudnia 2010 roku na programie hiszpańskim TVE po godzinie 22. Bardzo będę wdzięczny za pomoc.

Dobra wiadomosc dla fanow seriali. Juz od 6 grudnia abonenci n, TNK HD i Cyfry beda mieli dostep do nowego kanalu TVP. Pierwszego dnia do obejrzenia klasyki Bareji Zmiennicy i Alternatywy 4, czy tasiemce M jak Mdlosc, czy Zlotopolscy od 1 odcinka

Witam. Otóż z szukanego serialu pamiętam tylko tyle, że grupa ludzi została prawdopodobnie przeniesiona do przeszłości do dżungli. Pamiętam również, że był tam wulkan i w jednym z odcinków bohater serialu wpadł do pieczary i nie mógł się z niej wydostać, a wulkan miał zaraz wybuchnąć. Wiem, że nie podałem zbyt wielu...

więcej

Jak się z tym czujecie? Czy święta bez Kevina mają sens?

http://media2.pl/media/71450-tvn-i-polsat:-jakie-filmy-w-swieta.html#utm_source= internal&utm_medium=link&utm_campaign=tematdnia

szukam bajki co leciałą pare lat temu , chinska albo japonska , wiem ze byly potwory na kartach i sie grało niby ,. był blekity smok chyba.. cos na wzor bakugan ale to nie jest to , ten glowny bohater mial na szyji jakis talizman cos jak piramida.

Nie mogę sobie przypomnieć jak pewien serial się nazywał. Akcja serialu była o tym, że dziewczyna sparaliżowana od pasa w dół ( jeździła na wózku) i chłopak, przenosili się tak jakby w czasie, za pomocą gry-komputera coś w tym stylu i szukali ojca chłopaka, który zaginął ' w tym świecie'. Każdy odcinek był o czym...

Chłoszczący wiatr, burzące się morze... i piasek, mnóstwo piasku, cały czas pochłaniającego wszystko, co na jego drodze. Mierzeja Łebska to największe w Europie pasmo ruchomych wydm, miejsce od tysięcy lat przeobrażane przez żywioły. Film o niezwykłych małych stworzeniach, toczących walkę o życie z wodą, wiatrem i...

Nie więcej niż 35 lat, szczupła budowa ciała i bogate doświadczenie jako pilot-oblatywacz. Takie warunki przedstawiono kandydatom na pierwszych astronautów. Dokument „Gwiezdna drużyna”, który zostanie wyemitowany w PLANETE
24 listopada o godz. 20:45, opowiada o kulisach powstania słynnego radzieckiego zespołu...