Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie chce płyt tylko pliki - liczę na możliwość ściągniecia bez limitów. Powtarzam: dobrej jakości audio i video, bez limitów.

Witam. Poszukuję tytułów kilku telewizyjnych produkcji od lat już nieobecnych na antenie.

1) Polski serial familijny o rodzinie, której kilku członków było głuchoniemych i posługiwało się zarówno słowami, jak i językiem migowym, a kilku nie. Leciał kiedyś na dwójce, zawsze z napisami u dołu ekranu. Zazwyczaj miał...

więcej

Uwaga! Powstaje polska wersja Skins!
Jest to amatorski projekt realizowany przez licealistów/studentów z Trójmiasta.
Ma jak największe szanse na powodzenie, będzie można śledzić go na Youtube!

POWSTAŁ JUŻ TRAILER !! OBEJRZYJCIE !!

strona na fb: www.facebook.com/bletki
youtube trailer:...

Poszukuje serialu w którym główny bohater pracuje w dużej korporacji, pnie się po szczeblach kariery, pokazany jest wyścig szczurów, aż do momentu gdy widzi jakiś szwindel (może sam chce go zrobić) i podstępem chce pokonać tą firmę, kradnie jakieś dokumenty itp. Fabuła może nie do końca jest przez mnie dobrze...

Moim przykładem jest The Fugitive i Flash Forward

Pamiętam jedynie szczątkowe elementy fabuły. Głównym bohaterem był chłopiec, który spotkał dziwna istotę przypominającą '' Misie '' z Powrotu Jedi. Wydaje mi się, że chłopiec mieszkał w jakiejś wielkiej średniowiecznej posiadłości razem z ojcem. Na ów istotę natknął się po raz pierwszy podczas przejażdżki rowerowej....

więcej

Czy ktoś z Was może mi powiedzieć jaki utwór muzyczny leci wraz z pojawieniem się napisów końcowych w serialu "Tajemnice Smollville" ? Dodam że ta muzyka pojawia się na końcu każdego odcinka pierwszej serii , a czy jest ona w kolejnych sezonach to niestety nie wiem . Wiem z kolei , że są tu osoby które mogą to...

Od jakiegos czasu prubuje sobie przypomniec tytul serialu grozy,czy moze serii filmow, podobnych do opowiesci z krypty. kazdy odcinek zaczynal sie od takiego samego wprowadzenia. mężczyzna w czerwonym szlafroku siedzi z fajka na fotelu przy kominku i zaczyna prowadzi monolog, wprowadzając widza w kolejny odcinek...

Szukam serialu o emigrancie z europy, który na początku XX w. przybywa do USA i tam tworzy imperium hotelarskie, sam siebie nazywa Baronem, ten serial leciał w TV w latach 90-tych a pochodzi pewnie z 80-tych ale mogę tylko przypuszczać. Bardzo mi zależy na znalezieniu go, z góry dziękuje za ewentualną pomoc...

Wiem, że znalezienie tego filmu graniczy z cudem, ale może ktoś będzie w stanie pomóc. Swego czasu wypisywałam wszystkie filmy, które oglądałam. Czasem jednak nie miałam dostępu do informacji i wpisywałam tylko fragment danych. Ostatnio do tego wróciłam i chciałabym uzupełnić dane. Z jednym filmem mam prawdziwy...