Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Od jakiegos czasu prubuje sobie przypomniec tytul serialu grozy,czy moze serii filmow, podobnych do opowiesci z krypty. kazdy odcinek zaczynal sie od takiego samego wprowadzenia. mężczyzna w czerwonym szlafroku siedzi z fajka na fotelu przy kominku i zaczyna prowadzi monolog, wprowadzając widza w kolejny odcinek...

Szukam serialu o emigrancie z europy, który na początku XX w. przybywa do USA i tam tworzy imperium hotelarskie, sam siebie nazywa Baronem, ten serial leciał w TV w latach 90-tych a pochodzi pewnie z 80-tych ale mogę tylko przypuszczać. Bardzo mi zależy na znalezieniu go, z góry dziękuje za ewentualną pomoc...

Wiem, że znalezienie tego filmu graniczy z cudem, ale może ktoś będzie w stanie pomóc. Swego czasu wypisywałam wszystkie filmy, które oglądałam. Czasem jednak nie miałam dostępu do informacji i wpisywałam tylko fragment danych. Ostatnio do tego wróciłam i chciałabym uzupełnić dane. Z jednym filmem mam prawdziwy...

Hej. Był kiedyś taki serial na kanale sci-fi (teraz tak się nazywa) o czarodzieju który pomagał FBI w rozwiązywaniu tajemniczych zagadek. Mial podajże antykwariat czy sklep w którym mieszkał a jego współlokatorem był duch który mieszkał w czaszce. Prosił o bym o pomoc. Co to za tytół. Z góry dziękuje i pozdrawiam

użytkownik usunięty

Seriale wb są bardzo popularne na całym świecie tak jak i w Polsce, gdzie można znaleźć serial One Tree Hill i czy w ogóle był on kiedyś puszczany w polskich tv?

Witam Was.

Proszę pomóżcie sięgnąć pamięcią do bloku w TVP 1 pt."Walt Disney przedstawia" i przypomnieć sobie choćby parę tytułów filmów familijnych jakie tak leciały.Głównie z tych pierwszych lat 91-97.Wspominam że jako dziecko bardzo mnie fascynowały a tera mam sam dwie śliczne królewny w domu i chciałbym im te...

więcej

Łatwo rozpoznać go było po charakterystycznym zdartym głosie i twarzy człowieka po przejściach. Do dziś kojarzony jest przede wszystkim ze znakomitymi rolami w kultowych polskich filmach: „Rejs”, „Wniebowzięci”, „Nie zaznasz spokoju”. Jan Himilsbach był wbrew pozorom o wiele bardziej złożoną i nietuzinkową postacią....

więcej

ta nasza telewizja chyba doznała jakiejś amnezji. W sobotę o 23.55 na TVP2 Piła2 a o 00.40 na TVN Piła1. I niech mi ktoś łaskawie wyjaśni czym Ci ludzie się kierują???!!!

Szukam jakichś dobrych filmów lub programów ogólnie o przyrodzie i o zwierzętach. Możecie mi jakieś polecić?

Pamięta ktoś może taki serial (lata 90, może 80), w którym taki jeden mnich prowadził śledztwa jakiś zabójstw? Akcja osadzona była w czasach średniowiecza, albo coś w tym stylu.