Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, proszę sobie nic nie wyborażać potrzebuje go dla dziewczyny do jakieś pracy. Otóż film widziałem raczej na TVP ale pewny nie jestem no i było to zdecydowanie jakiś czas temu. Akcja filmu opierała się o przystojnego goscia który pracował w wielkiej firmie chyba prawniczej albo reklamowej(nie pamietam) miał kolege...

więcej

Nikt z moich znajomych nie potrafi mi pomóc chodzi mi ustalenie tytułu serialu (nie jestem pewien na 100% czy był to serial) który widziałem jako dziecko. Chodzi o historię maltretowanego w dzieciństwie finansisty, który w dorosłym życiu po trupach (dosłownie) wspina się po szczeblach kariery. Morduje, knuje intrygi...

więcej

Ja mam Cyfrowy Polsat i jestem zadowolony.

Czy ktoś może z Państwa wie gdzie jest plan programów powtarzanych w tym cyklu. Na stronie TVN nic o tym nie ma. Czy powtarzają wtedy również filmy, a jeśli to jak, w kolejności jakiej były danego dnia? Jeśli ktoś wie coś o tym to prosze o odpowiedź. Z góry dziękuję. Czasami po prostu nie włączę nagrywania w...

Witam

Parę late temu TVP emitowała amerykański serial, w którym sceptyczny, czarnoskóry główny bohater rozwiązywał tajemnicze zagadki sugerujące swe paranormalne podłoże. Zapamiętałem jeden z odcinków, w którym pewien guru religijny twierdził, że potrafi siła woli dosłownie rozgrzać wnętrza osób . Bohater serialu...

więcej

Szpiedzy z sąsiedztwa
gatunek: komedia kryminalna

Mariusz i Dominika Kamińscy są małżeństwem od dziesięciu lat. Mają ośmioletniego syna - Roberta. Mieszkają na jednym warszawskich osiedli. Pewnego dnia do jednego z domów wprowadza się mężczyzna - Tomasz Gubiński. I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie sprawy z...

Witam wszystkich.Czy ktoś może mi pomóc.Chciałabym obejrzeć wszystkie dotychczasowe odcinki filmu ''Czas honoru''.Nie mogę nic znależć konkretnego,zawsze są to krótkie urywki bądż reklamy filmu.Z góry dziękuję za pomoc.

Pamiętam że kiedyś oglądałem coś takiego facet z długimi włosami hippis z naszyjnikiem
PEACE. Pamiętacie może co ta za serial. Chyba miał jeszcze okulary eltonki nie jestem
pewiem.

Ja nie wiem kto to wybierał, ale to jakaś tragedia
Małgorzata Braunek
Joanna Osyda
Julia Pietrucha
Katarzyna Zielińska
Magdalena Schejbal

Piotr Adamczyk
Tomasz Ciachorowski
Andrzej Młynarczyk
Michał Piela
Cezary Żak

jak to są najlepsze "aktorki" roku to po prostu brak słów. Szkoda, że nikt nie nominował...

więcej

Aktorka znana z serialu "Ugly Betty", Ana Ortiz zagra główną rolę w serialu komediowym stacji Fox pt. "Outnumbered" w reżyserii Larry'ego Charlesa.

Projekt ma opowiedzieć o rodzicach, który przytłaczają ich dzieci. Ortiz zagra Sue Tulley, matkę, która czasami ma dość swojego potomstwa.

Larry Charles to znany...