Poszukuje tytułu serialu, który był emitowany na polsacie albo na TV 4.
Serial opowiadał o świecie komputerowym, do którego można się było dostać za pomocą krzesła elektrycznego i gogli które przenosiły umysł w świat komputerowy ale ciało znajdowało się w bazie wojskowej. Główni bohaterowie byli żołnierzami. W tym...
bulszit, ilekroć węjdę, żeby zlookać co leci w TV, to jest wszędzie napisane repertuar niedostępny, czy coś takiego :/ i musze się pier**lić z jakimś planem z wp i skakać pół godziny po stronkach :/ ktoś to wogóle ma zamiar zaktualizować??
Poszukuję serialu Policjanci z ... wiadomo skąd :)
Wiem że łącznie wyszło 5 sezonów, plus Pilot, któych nie widziałem, nie licząc emisji paru odcinków w TV ... proszę o odpowiedź
Witam,
szukam serialu który emitowany był w latach 90 w telewizyjnej 2.
Młody chłopak zostaje lekarzem w pobliskim szpitalu.
Ma kolegę Viniego. Wszystkie swoje dni spisuje w komputerze prowadząc pamiętnik.
Potrzebuję nazwę serialu, obsadę i gdzie szukać - linki :-)
Z góry dziękuję
Big Stan
Witam, kilka miesięcy temu na filmweb, można było przeczytać o tym, że Fox(o ile się nie mylę) ma kręcić nowy serial typu Skarb narodów. Czy jest już więcej informacji na temat tego serialu.
P.s
Na jakiej stronię można przeczytać o tym serialu?
zapraszam wszystkich którzy oglądają telewizję.:) Jeżeli leci jakiś ciekawy film na kanałach z reklamami to zapraszam do wypowiedzi podczas seansu, przed i po. Jeżeli leci coś ciekawego na tvp1 i tvp2 to zapraszam do zgłoszenia tego, zgłoszenia swojej obecności i małej recenzji. (recenzje w takim przypadku po filmie,...
więcej
Chodzi oczywiście o "Moment prawdy" na Polsacie. Wczoraj była emisja 2 odcinka. Obejrzałam. Nie mogę przestać zastanawiać się czy są takie pieniądze za jakie przyznałabym się publicznie do moich grzeszków?
Po wczorajszym programie, jego uczestniczka, powiedziała że czuje się oczyszczona po tych publicznych...
Witam.
Szukam nazwy serialu sc-fi, który był emitowany w przedziale ok. 1990-1995 - dokładnych lat nie pamiętam.
Serial ten opowiadał głównie o dziewczynie o imieniu Allana, która przeniosła się z przyszłości w kapsule czasu przypominającej wielki diament.
W teraźniejszości spotkała chłopca i dziewczynę, którzy...
Jak donosi gazeta 'Dziennik' Ministerstwo Edukacji Narodowej wpadło na pomysł, aby w ramach ogólnonarodowej lingwistycznej kampanii zmusić Polakow do osluchiwania sie z jeyzkiem angielskim. W ramach tej krucjaty zlikwidowani maja byc lektorzy, a zastapic maja ich napisy, czyli jak w kinie.
Co o tym sadzicie?