Witam.Zna może ktoś tytuł takiego filmu komediowego o kolesiu który był "pośmiewiskiem" potem z jakiegoś powodu trafił do więzienia. Tam jakiś koleś nauczył go takiego triku z okiem żeby się go wszyscy bali. Leciał o ile się nie mylę w wakacje w Polsacie.
Akcja dzieje sie na malym jachcie, kilkoro mlodych znajomych wyplywa gdzies daleko w morze. Jeden z chlopakow wypada za burte (chyba w wyniku jakiejs przepychanki) a reszta mysli ze utonal. Zaczyna sie psychoza na statku. Pamietam ostatnie sceny - ci ktorzy zostaja na statku gina chyba w eksplozji. Chlopak ktorzy...
no wiec pierwszy serial byl emitowany na RTL7 i to bylo o jakiejs rodzinie co sie jakims cudem sie cofla do prehistori i oni tam sie mieszkali w domku na drzewie i probowali sie z tamta wydostac
drugi serial byl emitowny na tvn7 i byl o jakims kolesiu ok 40 i jak jego ojcu cos sie stalo i przyjechal po niego...
Ostatnio jak tvn puszczał ten serial to było lata temu, więc miło że postanowili odnowić tą starą tradycję i ponownie nas uraczyć losami Tony'ego i jego rodziny:)
Dla zainteresowanych, pierwszy odcinek VI sezonu wyemitują w pn 16.03 o 23;55:)
Pamiętacie może taki serial że typek mógł się przenosić w przeszłość za pomocą jakiejś maszyny, ale mógł się przenieść tylko o 6 dni. Pamiętacie może tytuł tego serialu?
Czy na filmwebie można wysyłać prywatne wiadomości do użytkowników? Nie mogę znaleźć tak8iej opcji...
W telewizji leciał kiedyś taki serial i strasznie mi nie daje to spokoju, żeby go znaleźć. Był to serial fantasty o 2 rodzeństwa: starsza siostra i młodszy brat. Oni przez przypadek zostali przeniesieni w czasie przez jakiś przedmiot. Pozniej za kazdym razem gdy cos tam zrobili to on ich przenosil w czasie ale nie...
Od 3 tygodni , kiedy jestem zalogowany, nie wyświetla mi się opcja głosowania na filmy. Dodam jeszcze że w przypadku ludzi filmu, nie ma tego problemu i mogę głosować. A kiedy loguję się na innym komputerze, nie ma już żadnego problemu i mogę głosować i na ludzi, i na filmy.
Sytuacja jest przedstawiona...
Każdy szanujący się kinoman napewno zauważył, że TVP dysponuje naprawdę znakomitym repertuarem.
Cykle takie jak stara "Uczta Kinomana" (zamieniona teraz w "Kolekcję kinomana") nie raz dawały nam szanse na zapoznanie się z tytułem, o którym myśleliśmy od dłuższego czasu.
Niestety, wszystko to, co owa telewizja może...