Witam wszystkich i jako nowy członek owego zacnego forum, chciałem zapytać czy ktoś z was nie ma namiarów na serial: Zakręcony "Stark Raving Mad", tudzież nie posiada go w swojej kolekcji? Chętnie się wymienie. Oddałbym wszystko za ten sitcom...
Pamiętam że gdzies na początku lat 90-tych obejrzałem w TVP film, z lat prawdopodobnie 60-tyc, plus minus 1 dekada. Film być może włoski, francuski, a może i nie. Film opowiadal o społeczeństwie przyszłości, w którym jedną z ulubionych rozrywek było polowanie na ludzi. Ludzie zawierali ze sobą umoy że będą na siebie...
więcejPamiętacie może serial z lat '90 lub '80.Był to chyba serial komediowy,chyba robiony w wielkiej brytani lub w angli nie pamiętam.Pamię tam tylko jak się zaczynał.W przestrzeni kosmicznej latał stary Vlkswagen(ogórek),co było dalej nie pamiętam.
Czy ze strony imdb mogę dodać na filmweb odcinki danego serialu?? Źródło jest pewne, ale nie wiem, czy można. Chyba tylko na tej stronie są podane wszystkie angielskie nazwy, z datą premiery. Jest to serial anime. Jak ktoś będzie wiedział to fajnie.
Wlasnie zobaczylem w programie TV, ze na Polsat Play dzis (9 marca) o 18:00 wyemitowany bedzie 1-szy odcinek "Swiata wedlug Bundych" ! Kto ma ten kanal to wlaczac i ogladac ! :)
http://www.youtube.com/watch?v=9gK2-bUu9qg
Widzę, że Polsat jak zwykle przeciera pionierskie szlaki w dewaluowaniu treści pokazywanej na ekranie. Swoją drogą ciekawe gdzie jest granica tandety, pogoni za oglądalnością i tanim rozgłosem. Może niedługo zobaczymy program w którym pary młode za kasę wpuszczają kamerę do...