Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

użytkownik usunięty

poszukuję opisu do filmu Britanic. mam problem ze znalezieniem na temat tego filmu cokolwiek.

Nie często oglądam telewizję (prawie wcale) ale jeśli chodzi o programy filmowe to staram się żadnego nie przegapić i od jakiegoś czasu zauważyłam, że z ramówki 'dwójki' zniknął program Grażyny Torbickiej "Kocham kino". Co się z nim stało?? A może emisja została przesunięta a ja się po prostu nie oriętuje? Normalnie...

więcej

Poszukuje tytułu serialu, który był emitowany na polsacie albo na TV 4.
Serial opowiadał o świecie komputerowym, do którego można się było dostać za pomocą krzesła elektrycznego i gogli które przenosiły umysł w świat komputerowy ale ciało znajdowało się w bazie wojskowej. Główni bohaterowie byli żołnierzami. W tym...

bulszit, ilekroć węjdę, żeby zlookać co leci w TV, to jest wszędzie napisane repertuar niedostępny, czy coś takiego :/ i musze się pier**lić z jakimś planem z wp i skakać pół godziny po stronkach :/ ktoś to wogóle ma zamiar zaktualizować??

tylko szkoda że nie leci już w TV_-zapraszam na Forum

Poszukuję serialu Policjanci z ... wiadomo skąd :)
Wiem że łącznie wyszło 5 sezonów, plus Pilot, któych nie widziałem, nie licząc emisji paru odcinków w TV ... proszę o odpowiedź

Witam,
szukam serialu który emitowany był w latach 90 w telewizyjnej 2.
Młody chłopak zostaje lekarzem w pobliskim szpitalu.
Ma kolegę Viniego. Wszystkie swoje dni spisuje w komputerze prowadząc pamiętnik.
Potrzebuję nazwę serialu, obsadę i gdzie szukać - linki :-)
Z góry dziękuję
Big Stan

Witam, kilka miesięcy temu na filmweb, można było przeczytać o tym, że Fox(o ile się nie mylę) ma kręcić nowy serial typu Skarb narodów. Czy jest już więcej informacji na temat tego serialu.

P.s
Na jakiej stronię można przeczytać o tym serialu?

zapraszam wszystkich którzy oglądają telewizję.:) Jeżeli leci jakiś ciekawy film na kanałach z reklamami to zapraszam do wypowiedzi podczas seansu, przed i po. Jeżeli leci coś ciekawego na tvp1 i tvp2 to zapraszam do zgłoszenia tego, zgłoszenia swojej obecności i małej recenzji. (recenzje w takim przypadku po filmie,...

więcej