Kiedyś na TVP 1 leciał francuski serial. Fabuła tego serialu krążyła między młodą kobietą, która dostawała jakieś informacje od skorpiona czy zodiaku nie pamiętam dokładnie. Wiem jeszcze ze w ostatnim odcinku jej "brat" niby zginął z jakąś kobietę , ale właśnie w ostatnim odcinku otrzymała ona kartkę od niego z...
Ridż i Bruk są wspaniałą parą, cóż więcej można dodać... . Zobaczcie na własne oczy najgorętszego amanta ze świata filmu i najbardziej romantyczną scenę.
http://www.youtube.com/watch?v=-t5ZpxozVr4&feature=related
Czy ktoś zwrócił uwagę na ten cykl, który rozpoczął się we wrześniu 2007 roku? W każdy pierwszy wtorek miesiąca na TVP1 "można obejrzeć wybrane pełnometrażowe filmy dokumentalne, wśród których znajdą się filmy nagrodzone na najważniejszych światowych festiwalach i przeglądach oraz wybrane polskie premiery".
W...
Jutro polsat uraczy nas genialną komedią "Nic nie wiedziałem, nic nie słyszałem". Kto nie oglądał musi obejrzeć koniecznie, a kto widział tego zachęcać nie trzeba. Prawdziwy klasyk. Nawet reklamy nie straszne.
Małą zachęta :D
http://www.youtube.com/watch?v=Rlt23LWM6jQ
Czy ktoś może oglądał już wszystkie odcinki "IKON POPKULTURY"(program ten jest nadawany na TV 4 w piątki o 18:00 a w niedzielę o 13:00) na przykład na innym programie i mógłby odpowiedzieć na moje pytanie: czy w którymś odcinku gwiazdą będzie JOHNNY DEPP? Z góry dziękuję za pomoc.
Nie wiem czy ktoś z was słyszał może o Jade Goody. Swego czasu śledziłem brytyjskiego Big Brother'a (2003) - głównie na utube. Jade wsławiła się rasistowskimi docinkami w stosunku do innego uczestnika programu Shilpy Shetty, bodajże mega gwiazdy bollywoodzkiego kina. Generalnie pozostał po niej niesmak skandalu z...
Jak w temacie, serial był o rodzinie McCain (o ile dobrze piszę) żyjącej na prerii, fabuła głównie skupiała się na czwórce dzieci Laurze, Jessie, Lucku i Joshu. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu, to był bardzo dobry serial emitowany chyba na przełomie lat '80-'90. Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu, może nawet jest...
więcej