Od 3 tygodni , kiedy jestem zalogowany, nie wyświetla mi się opcja głosowania na filmy. Dodam jeszcze że w przypadku ludzi filmu, nie ma tego problemu i mogę głosować. A kiedy loguję się na innym komputerze, nie ma już żadnego problemu i mogę głosować i na ludzi, i na filmy.
Sytuacja jest przedstawiona...
Każdy szanujący się kinoman napewno zauważył, że TVP dysponuje naprawdę znakomitym repertuarem.
Cykle takie jak stara "Uczta Kinomana" (zamieniona teraz w "Kolekcję kinomana") nie raz dawały nam szanse na zapoznanie się z tytułem, o którym myśleliśmy od dłuższego czasu.
Niestety, wszystko to, co owa telewizja może...
Witam wszystkich i jako nowy członek owego zacnego forum, chciałem zapytać czy ktoś z was nie ma namiarów na serial: Zakręcony "Stark Raving Mad", tudzież nie posiada go w swojej kolekcji? Chętnie się wymienie. Oddałbym wszystko za ten sitcom...
Pamiętam że gdzies na początku lat 90-tych obejrzałem w TVP film, z lat prawdopodobnie 60-tyc, plus minus 1 dekada. Film być może włoski, francuski, a może i nie. Film opowiadal o społeczeństwie przyszłości, w którym jedną z ulubionych rozrywek było polowanie na ludzi. Ludzie zawierali ze sobą umoy że będą na siebie...
więcej