Chodzi oczywiście o "Moment prawdy" na Polsacie. Wczoraj była emisja 2 odcinka. Obejrzałam. Nie mogę przestać zastanawiać się czy są takie pieniądze za jakie przyznałabym się publicznie do moich grzeszków?
Po wczorajszym programie, jego uczestniczka, powiedziała że czuje się oczyszczona po tych publicznych...
Witam.
Szukam nazwy serialu sc-fi, który był emitowany w przedziale ok. 1990-1995 - dokładnych lat nie pamiętam.
Serial ten opowiadał głównie o dziewczynie o imieniu Allana, która przeniosła się z przyszłości w kapsule czasu przypominającej wielki diament.
W teraźniejszości spotkała chłopca i dziewczynę, którzy...
Jak donosi gazeta 'Dziennik' Ministerstwo Edukacji Narodowej wpadło na pomysł, aby w ramach ogólnonarodowej lingwistycznej kampanii zmusić Polakow do osluchiwania sie z jeyzkiem angielskim. W ramach tej krucjaty zlikwidowani maja byc lektorzy, a zastapic maja ich napisy, czyli jak w kinie.
Co o tym sadzicie?
Witam.Zna może ktoś tytuł takiego filmu komediowego o kolesiu który był "pośmiewiskiem" potem z jakiegoś powodu trafił do więzienia. Tam jakiś koleś nauczył go takiego triku z okiem żeby się go wszyscy bali. Leciał o ile się nie mylę w wakacje w Polsacie.
Akcja dzieje sie na malym jachcie, kilkoro mlodych znajomych wyplywa gdzies daleko w morze. Jeden z chlopakow wypada za burte (chyba w wyniku jakiejs przepychanki) a reszta mysli ze utonal. Zaczyna sie psychoza na statku. Pamietam ostatnie sceny - ci ktorzy zostaja na statku gina chyba w eksplozji. Chlopak ktorzy...
no wiec pierwszy serial byl emitowany na RTL7 i to bylo o jakiejs rodzinie co sie jakims cudem sie cofla do prehistori i oni tam sie mieszkali w domku na drzewie i probowali sie z tamta wydostac
drugi serial byl emitowny na tvn7 i byl o jakims kolesiu ok 40 i jak jego ojcu cos sie stalo i przyjechal po niego...
Ostatnio jak tvn puszczał ten serial to było lata temu, więc miło że postanowili odnowić tą starą tradycję i ponownie nas uraczyć losami Tony'ego i jego rodziny:)
Dla zainteresowanych, pierwszy odcinek VI sezonu wyemitują w pn 16.03 o 23;55:)
Pamiętacie może taki serial że typek mógł się przenosić w przeszłość za pomocą jakiejś maszyny, ale mógł się przenieść tylko o 6 dni. Pamiętacie może tytuł tego serialu?
Czy na filmwebie można wysyłać prywatne wiadomości do użytkowników? Nie mogę znaleźć tak8iej opcji...
W telewizji leciał kiedyś taki serial i strasznie mi nie daje to spokoju, żeby go znaleźć. Był to serial fantasty o 2 rodzeństwa: starsza siostra i młodszy brat. Oni przez przypadek zostali przeniesieni w czasie przez jakiś przedmiot. Pozniej za kazdym razem gdy cos tam zrobili to on ich przenosil w czasie ale nie...