Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pragnę poinformować fanów filmów z serii "Shaft" iż od 8 marca w każdą niedzielę o godzinie 17:00 na kanale Polonia1 emitowany będzie serial "Shaft". Serial liczy łącznie 7 odcinków. Tak więc polecam dla osób, które już od lat oczekują aż w końcu któraś stacja wyemituje ten serial bo jak na razie to stacje często...

...kto z was oglądał Czarodziejki z księżyca? To moja ulubiona bajka jako serial animowany w przeszłości... Fajne byłe te potworki oraz czarodziejki i ich moce... Najlepsza była ta niebieska, ale nie pamiętam jak miała na imię...=) odp...

szukam tytułu bajki. Ale coś kiepsko z moją pamięcią. Pamiętam jedynie że chodziło o grupkę znajomych która wybrała się do parku rozrywki. Wsiedli do rollercoastera i wjechali do magicznej krainy. każdy z nich otrzymał magiczną broń i próbowali się z niej wydostać. jakiś pomyśł na tytuł. z góry thx

Myślałem, ze nigdy nie założę takiego tematu. No ale stało sie :)

http://www.youtube.com/watch?v=3KMBbPubLEc

użytkownik usunięty

Kiedyś telewizja TVP1 emitowała serial pt. ,, Dziesiąte królestwo''. Czy ktoś wie, czy w internecie można za darmo obejrzeć wszystkie odcinki. A może jakaś stacja go emituje?

W TVP1 kilka lat temu w niedziele okolo 9 puszczali serial w którym nastolatkowie wchodzili do różnych mitów i wcielali sie w role róznych postaci mitologicznych.. niestey nie pamietam tytulu, ani nazwisk aktorów, którzy tam grali. byla bym wdzieczna gdyby ktos znał tytuł tego serialu i mi go podał pozadrawiam:)

Czy ktos moze mi odpowiedziec na moje proste pyt??:
A mianowicie wczoraj byl ostatni odc.3 sezonu Czarodziejek w ktorym umiera Prue..nom i ogladam...umiera Piper w szpitalu..kończy sie jak zwylke cofaja czas Piper żyje..git..sobie myśle jutro dalsza czesc..sie wszystko okaze.. !!
Tylko czemu jak dzisiaj włączyłam...

Wiadomo czy powstanie cos takiego jak 4 seria ? Czy moze juz powstala, a moje pytanie wtedy brzmi - kiedy bedzie mozna ja zobaczyc ? Z tego co pamietam 3 seria miala swoj poczatek w tv jakos wlasnie w marcu ubieglego roku.

Pozdrawiam fanow Gebelsa ;)
zyx

Teraz na TVN leci przyjemna ramówka. A pamięta ktoś zapowiedź chyba zimowej ramówki TVN (nie pamiętam dokładnie tej pory roku) z rok temu ją pokazywali i tam zapowiadali "Nianię", "You can dance", "Taniec z gwiazdami" i inne. Muzyka też angielska... Nie pamiętam tak dokładnie jaka. Tańczyli trochę tam...

Witam
W gazetce nTV dołączoinej do rachunku przeczytałem, że w marcu któryś z kanałów dostępnych w tej platformie polecą filmy Bergmana (chyba 4 - co tydzień)
Nie mam już tej gazetki, stąd moje pytanie - kiedy i gdzie (boje się, że przegapię:)???