Znacie jakieś stronki gdzie można obejrzeć starsze seriale jak MacGyver, Drużyna A,
czy M*A*S*H?
Zdało by się po polsku ale po angielsku też dam rade.
Witam wszystkich, czy ktoś napisał by mi o czym myślał Santiago po powrocie do domu? Z góry dzięki...
Rolę główną grał Dziadek Rodenwald z trzecim okiem z tyłu głowy. Jak coś zjadł to z brzucha wyjeżdżało mu akwarium i zpowrotem miał cały produkt. Serial czeski lub czechosłowacki w stylu elektronicznych babć.
Był to teatr TVP myślę że gdzieś około roku 1996. Opowiadał historię młodego człowieka (Olaf Lubaszenko) który na swojej drodze spotyka zbrodniarza wojennego armi hitlerowskiej (Henryk Bista). Przypadkiem okazuje się że niemiec był zamieszany w śmierć rodziców młodego.
więcejCzy nie wiecie gdzie w internecie znaleźć oscarowe gale ze wszystkich lat, np. z tego roku i ubiegłego?! Żadnych skrótów ani pojedynczych nominacji tylko CAŁOŚĆ!!!Byłbym wdzięczny za pomoc!!!
"Raper Tupac Shakur został zastrzelony przez nieznanego sprawcę na ulicach Las Vegas w 1996 r. Program przedstawia archiwalny materiał filmowy oraz rozmowy z jego przyjaciółmi i rodziną."
Dla fanow Makaveli'ego, warto obejrzec.
Gdzie można obejrzeć w Internecie, albo na DVD serial "Przygody Jackie Chana", animowany. Po Polsku. :D
chciałabym się dowiedziec czy ktoś wie na jakiej stronie w internecie można oglądac wszystkie odcinki kryminalnych
serial był prawdopodobnie emitowany w latach 90, nie mogę za nic przypomnieć sobie tytułu...
wydawało mi się że to sindbad ale poszukałam i okazało się że nie... film był o, no właśnie postaci coś w stylu sindbada który podróżował na swojej łodzi z załogą i była z nim zawsze prawie taka dziewczyna z czarnymi włosami...