Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

znacie jakieś fajne nowinki na temat tego serialu?
i wgl jak sądzicie co się teraz wydarzy? : P
i która seria według was jest najlepsza?
pytanie skierowane do fanów. : )

Kochani prosze Was pomóźcie mi znaleźć tytul serialu. Leciał on w soboty po bajkach Walta Disneya w latach 90. Opowiadał o losach rodziny, pamiętam, że była taka dziewzyna która każdego wieczoru siadała na swoim łóżku i patrzyła w księżyc i miała takie wielkie okno a przy tym oknie stało łóżko równie wielkie, ich dom...

więcej

Co polecacie? Ja całkiem niedawno odkryłem zapowiedź nowego serialu Fox pt. Dollhause. Bardzo intrygująca fabuła o zupełnie innej formule. 13 lutego był pierwszy odcinek.

Co nowego wychodzi, czy już może wyszło, na Zachodzie w TV?
Z gatunku: dramat, thriller, s-f?

Witam! Oglądałem kiedyś dawno temu film z Michaelem Dudikoffem(lub kimś bardzo podobnym do niego), z tego co pamiętam film ten nosił tytuł "Night hunters"(nocni myśliwi) choć pewności nie mam, bo nie mogę go nigdzie znaleźć pod tym tytułem. Sprawdzałem w filmotece Dudikoffa i nie ma takiego filmu. Ogólnie rzecz biorąc...

więcej

Macie jakis link? Bedzie na pewno podcast, jesli cos wiecie to napiszcie.

Tylko nie zacinajace sie i w slabej jakosci, moze to byc platy serwis, typu wyslij sms by ogladac, choc watpie zeby byl tego typu.

Czy ktoś może wie,gdzie można kupić ten serial na DVD?

Zauważyłem dziś oglądając z mamą jakiś beznadziejny program na E!, że jutro będzie tam nadawana relacja z wręczenie Złotych Globów. Wie ktoś może czy również będzie można obejrzeć tam galę Oscarów?

Pamiętam tyle, że był emitowany coś koło połowy lat '90, chyba na regionalnej 5-tce (obecnie reglionalna 3-ka).

Był to serial o typowej amerykańskiej rodzince, małżeństwo z kilkorgiem dzieci (nie pamiętam ile ich konkretnie było), typowe amerykańskie osiedle domków jednorodzinnych z trawnikiem, garażem etc.

Tyle,...

więcej

400 miliardów scen gwałtów i przemocy pokazują rocznie amerykańskie stacje tv...
Amerykańskie dziecko do osiagnięcia wieku szkolnego jest świadkiem 8000 morderstw. Do 15 roku zycia ta liczba wzrasta do 13-32000.

Te same nastolatki na rozmowę z matką przeznaczają dziennie 20 minut, dla ojca zaś rezerwują 300...

poszukuje piosenki z reklamy jakiegos samochodu (nie zapamiętałam jakiego )
na poczatku ktos mowi ze wśrod .. umieśćilismy 50 tych samochodwó i kaera najeżdża na samochód a w tle leci cos takiego : I'm not invisible, judge me I will disappear . lub cos w podobie , prosze o info !