znacie jakieś fajne nowinki na temat tego serialu?
i wgl jak sądzicie co się teraz wydarzy? : P
i która seria według was jest najlepsza?
pytanie skierowane do fanów. : )
Kochani prosze Was pomóźcie mi znaleźć tytul serialu. Leciał on w soboty po bajkach Walta Disneya w latach 90. Opowiadał o losach rodziny, pamiętam, że była taka dziewzyna która każdego wieczoru siadała na swoim łóżku i patrzyła w księżyc i miała takie wielkie okno a przy tym oknie stało łóżko równie wielkie, ich dom...
więcej
Co polecacie? Ja całkiem niedawno odkryłem zapowiedź nowego serialu Fox pt. Dollhause. Bardzo intrygująca fabuła o zupełnie innej formule. 13 lutego był pierwszy odcinek.
Co nowego wychodzi, czy już może wyszło, na Zachodzie w TV?
Z gatunku: dramat, thriller, s-f?
Witam! Oglądałem kiedyś dawno temu film z Michaelem Dudikoffem(lub kimś bardzo podobnym do niego), z tego co pamiętam film ten nosił tytuł "Night hunters"(nocni myśliwi) choć pewności nie mam, bo nie mogę go nigdzie znaleźć pod tym tytułem. Sprawdzałem w filmotece Dudikoffa i nie ma takiego filmu. Ogólnie rzecz biorąc...
więcej
Macie jakis link? Bedzie na pewno podcast, jesli cos wiecie to napiszcie.
Tylko nie zacinajace sie i w slabej jakosci, moze to byc platy serwis, typu wyslij sms by ogladac, choc watpie zeby byl tego typu.
Zauważyłem dziś oglądając z mamą jakiś beznadziejny program na E!, że jutro będzie tam nadawana relacja z wręczenie Złotych Globów. Wie ktoś może czy również będzie można obejrzeć tam galę Oscarów?
Pamiętam tyle, że był emitowany coś koło połowy lat '90, chyba na regionalnej 5-tce (obecnie reglionalna 3-ka).
Był to serial o typowej amerykańskiej rodzince, małżeństwo z kilkorgiem dzieci (nie pamiętam ile ich konkretnie było), typowe amerykańskie osiedle domków jednorodzinnych z trawnikiem, garażem etc.
Tyle,...
400 miliardów scen gwałtów i przemocy pokazują rocznie amerykańskie stacje tv...
Amerykańskie dziecko do osiagnięcia wieku szkolnego jest świadkiem 8000 morderstw. Do 15 roku zycia ta liczba wzrasta do 13-32000.
Te same nastolatki na rozmowę z matką przeznaczają dziennie 20 minut, dla ojca zaś rezerwują 300...