Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam mam problem z tytulem pewnego programu tv ktory nadawany byl jakis juz czas temu.Byla to chyba produkcja amerykaska.Chodzilo o to ze prezentowanych bylo pare bodajze 5 historii takich zagadkowych o ludziach z jakimis niewyjasnionymi zjawiskami, duchami itd. Prowadzil to taki facet gdzies miedzy30-40stka ktory...

Tydzień temu na jedynce albo dwójce leciała pierwsza część filmu o jakiejś Marii, która za drobne przestępstwo została wysłana wraz z innymi złoczyńcami na jakąś wyspę. Jaki jest tytuł tego filmu?

Był to seriał emitowany na polsacie na pocz. lat 90. opowiadał o rodzinie w któtej mieszkała dziewczynka- lalka, postać prawdopodobnie z kozmosu. nosiła czarną sukienkę, czarne włosy i biały fartuszek. wyglądala jak pokojówka.

chodzi o film ze Sylwestrem Stalonem jako gangster wraca na pogrzeb brata nie jest w jego domu mile widziany potem zajmuje sie bratanicą , chce dopaść faceta odpowiedzialnego za jej gwałt i rozprowadzanie narkotyków więcej nie pamietam, jesli ktoś wie o co chodzi prosę o pomoc

Kto pamięta serial o myszach, które mieszkały w piwnicy Białego Domu? Serial leciał w połowie lat 90 na TVP2 ok. 19:30.

może mnie ktoś poinformować który sezon leci o 17 na polsacie?

Pamiętam że był tam bocian, dziewczyna z blond warkoczem, lokaty chłopak kochający się w niej i chcący zawsze potwierdzać swoje uczucia do niej.

No i oto 2 dni temu swoją polska premierę telewizyjna miał kolejny serial wyprodukowany przez hbo. Twórcy m.in. "Sześciu stóp pod ziemią" tym razem przedstawiają nam inny świat- wampiry i ludzie żyjący obok siebie. Niby oklepany temat, ale teraz nikt przed nikim się nie ukrywa.. :)
Sądzicie że będzie to kolejny serial...

więcej

Strasznie schodzą na psy.Ostatnio jak oglądałem Krwiożercze małpy i Zemstę niedźwiedzicy to myślałem że pęknę ze śmiechu.To miały być horrory. Na jedynce lecą ostatnio nowe horrory a co jeden to gorszy i zamiast sie bać to się śmieję. Co to ma być?prima aprilis?

Jak w temacie. Mógłby mi ktoś jakoś pomóc co zrobić w takim przypadku?? Zakładając, że mam w głowie pomysł na serial telewizyjny, nie o lekarzach ani o policjantach :) Co muszę zrobić? Jak go opisać? Gdzie wysłać? Cokolwiek.
Pytam czysto teoretycznie