Szukam oryginalnej wersji tanca Travolty.
http://www.youtube.com/watch?v=M68TmqbvuOs&feature=related
Znalazłem tylko coś takiego, a poszukuje oryginalną ;]
czy sa wsrod nas wielbiciele serialu Nikita ? ;) pytam, gdyz... bardzo zalezy mi na piosence, ktora leci zaraz na poczatku gdy zaczyna sie serial, czy ktos moze wie jaki jest jest tytul i kto spiewa?
Zapraszam na:
http://pl.youtube.com/user/ALFxPL
Możecie poogladać odcinki Alfa po polsku. Na razie jest 18, ale wrzucam kolejne.
pozdrawiam.
nie pamietam tytulu,aktorow.szukam starego filmu, akcja toczy sie, na jakiejs planecie.rodzince zepsul sie statek chyba kosmiczny, wyladowali na jakiejs planeci,zatakowali ich jacyś jagby ludzie. zgineli wszyscy oprucz malej dziewczynki ,krorą uratowal misiek nie pamietam imienia.pamietam,że ta dziewczynka z tym...
Ostatnio przeglądałem neta i znalazłem darmowy serwis angielski z tv i kilka stacji telewizyjnych polskich przez neta , zarąbiaszcze filmy tam puszczają i seriale , znacie jakies tv internetowe gdzie tez puszczaja fajne filmy ? a prawie bym zapomnial jak ktos chce ogladac to tutaj macie linka : polishtelevision.pl.tl ,...
więcej
Oglądał ktoś? W czasie reklamy tego serialu leci całkiem fajna, przyjemna muzyka, kojarzy mi się z Juno. Nie wiem czemu. No więc aktorzy są na takim czarnym tle, laski za tekturą domu... Coś w tym stylu.
Co to za piosenka?
Poszukuje serialu, emitowany byl chyba na Polsacie. Serial o ex-agencie ktorego wciagaja w jakies rogrywki miedzy agencjami (tak przynajmniej kojarze). Rzecza charakterystyczna jest to ze ten ex-agent potrafi walczyc tym co ma akurat w zasiegu reki: taca, parasol, gazeta , telefon itd. (Nie chodzi tu o Sammo Hung's i...
więcej
Repertuar filmowy jakiej stacji uważacie za najlepszy? Raczej chodzi mi o niekodowane bo wiadomo, że pewnie wygrałby C+.
Mnie trudno się zdecydować. Ciekawe filmy bywają na RTL 7, TVP Kultura i Kino Polska to jedyna szansa na obejrzenie starych, klasycznych filmów.
film zaczyna się tym jak matka z córką wchodzą do jakiegoś supermarketu
i kradną, są złodziejkami.
zostają przyłapane i zająć się nimi ma młody strażnik, policjant. w
związku z tym że są święta i nie ma co z nimi zrobić bierze je do domu.
wystąpił również wątek z choinką, teraz już dobrze nie pamiętam o...