Witam
Pilnie poszukuje filmów gangsta z latynosami...np.Honor nade wszytsko
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Nie chciałbym Cię urazić ale... ZAMKNIJ DO JASNEJ CHOLERY SWÓJ NIEWYPARZONY DZIÓB I PRZESTAŃ PISAĆ, skoro ,,nie możesz znieść tego skamlenia"
Hugs&Kisses,
Gruby Czarny Kot
http://www.filmweb.pl/f548/Prosty+plan,1998
Kto nie widział, niech nadrabia zaległości. Dzisiaj TVP2
Słuchajcie, mam do Was takie pytanie: czy pamiętacie dobranockę z białym misiem (niedźwiadkiem), który chodził w szaliku i chyba miał spodnie w kratkę. miał rodziców i chyba mieszkali w drzewie. na początku bajki ten miś wybiegał z domu i rodzice mu machali a potem biegł z latawcem.
Bardzo proszę o pomoc, bo chodzi mi...
Mam pytanie ważne do tych co nie ogladali teraz ale wczesniej to mam informacje i prosbe. TEn odcinek byl ze Zbigniewem Wodeckim i mowil o wakacjach. Puszczali tam pewien kawałek wakacyjny coś związanego z "Turn me on" ale jak wyszukuję tą piosenke to wyskakuje mi setki twórcow i nie moge znalezc na youtube tego...
Jaki nosi tytuł film: leciał on kiedyś na tvp i opowiada on o jakimś tam oszuście podajże który się przebierał za księdza i pomagał pewnej dziewcznie która miała wyjść za mąż i on sie w niej zakochał i robił różne dziwne żeczy żeby do ślubu nie doszło i wkońcu jak ona wyszła za mąż to pojechał za nimi do hotelu (to...
więcejwg. mnie 15 minutowe reklamy w czasie filmu które transmituje polsat odbierają chęć oglądania filmu rozumiem jakieś 5 minut na sisiu ale aż 15!!!! gdzieś czytałem że są jakieś wymogi unii aby reklamy były krótsze czy coś akiego.... wielka szkoda żę polsat psuje filmy tymi reklamami, ponieważ bardzo lubie ten program...
więcej
Witam
Od paru lat bezskutecznie poszukuję pewnego serialu, który bardzo wpłynął na moje dzieciństwo ;)
Otóż nie pamiętam z tego serialu nic oprócz tego, że w scenie rozpoczynającej każdy odcinek pojawiała się czarna ręka (lub ręka ubrana w czarną rękawiczkę), która wysuwała się powoli zza zegara z wahadłem.
Serial...
Witam!
Potrzebuje pomocy specjalistów. Chodzi o tytuł serialu jaki oglądałem gdy byłem małym chłopcem (na początku lat dziewięćdziesiątych). Wiem, że ten serial leciał na TVP rano (możliwe, że w jakieś wakacje). Był to serial dla młodzieży. Niewiele pamiętam ale wiem, że na rynku jakiegoś małego miasteczka był...
Jakie seriale warto obejrzeć waszym zdaniem?
Chciałbym oglądnąć coś fajnego ale nie moge nic znaleść.
Bardzo mi się podobają takie seriale jak:
-Secret life of the american teenager
-skins
-greek
Co moglibyście polecic z podobnych seriali wymienionych wyżej?
(gossip girl odpada:))
Oczywiście moja historia...