Witam,
Moim zdaniem kiedyś najlepszym niepłatnym kanałem pod tym względem był TVN ... teraz TVN popłynął w komerchę a Edward Miszczak którego tak bardzo ceniłem jako dzinnikarza, jako dyrektor programowy wypuszcza kolejne gnioty pt. Tańce z Gwiazdami itp ...
POLSAT jest nie lepszy (Jak oni wyją itp) ale pod...
Mam takie pytanie związane z tą stroną czy opcja dodaj film do ulubionych została usunięta czy może przeniesiona bo nie mogę tego znaleźć a jest mi to bardzo potrzebna. Proszę o szybką odpowiedz :)
A więc piszcie kto, według was powinien wygrać 3 już serię tego serialu..
Jak dla mnie to mógłby to być Gabryś, bo fajnie tańczy i ma fajny charakter..;D A jeśli chodzi o dziewczyny to lubię Justynę i Adrianna też jest fajna:D Czekam na wasze typy:DD
Witajcie. Czy ma ktoś może link gdzie mogłambym obejrzeć sobie Brzydule z 1999r. (kolumbia)?? Oczywiście z LEKTOREM lub NAPISAMI.
uwielbiam reklame nissana kiedy samochody tańczą breakdance'a,
jesli ktoś wie jaki jest tytuł tej piosenki która leci w tle to byłabym wdzięczna:)
Film opowiadał o nastolatku który mieszkał matką w małym miasteczku w USA nie daleko mieszkała jego rówieśnica z którą dla zabawy i z ciekawości uprawiał seks... zabawa skończyła się oczywiście ciążą 15 latki która została wyrzucona z domu a jej matka trafiła do szpitala psychiatrycznego! Dziewczyna urodziła dziecko....
więcejKiedyś na tv 4 leciał taki serial podobny do 7 niebo opowiadał o rodzinie wielodzietnej większość z tych dzieci była adoptowana przynajmniej tak zapamiętałam nie wiem czy dobrze myślę ale chyba nosił tytuł "menażeria" albo jakoś tak, wiem ze leciał na tv 4 zawsze w soboty przed południem będę wdzięczna jeśli ktoś poda...
więcejszukam nazwy amerykańskiego serialu dla dzieci z lat osiemdziesiątych - emitowany gdzieś między 1998-2001 rokiem na TVN w soboty koło 8 - to był serial o takiej niesfornej dziewczynce, która mieszkała z dziadkiem, miał z nią wiele zabawnych problemów, ona miała czarnoskórą koleżankę, wychowywaną przez samotną mamę....