Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na TVP po czwartym sezonie zagubionych o 20.15 będzie nowy serial Terminator: Kroniki Sary Connor

Czy w tvp jest cos takiego ze puszczaja co tydzien w danym dniu jakis horror. Pamietam ze jeszcze przed wakajami cos tak ogladalem lecial krzyk w nastepnym tygodniu byl krzyk 3 a w nastepnym koszmar z ulicy wiezow lecial tez koszmar minionego lata i nastepnego

Czy chcielibyście obejrzeć jakiś nieemitowany w Polsce serial, telenowelę bądź operę mydlaną? Ja chciałbym aby Telewizja Polska wykupiła licencję na puszczanie opery mydlanej "El cor de la ciutat", znanej również pod angielskim tytułem "The Heart of the City". Opowiada o miłości dwóch nastolatków - Maxa i Enrica....

Wolicie aby w polskiej telewizji filmy i seriale emitowane były z napisami czy z lektorem/dubbingiem?

Czy ktoś wie jak nazywał się film dokumentalny o zmianach klimatu emitowany we wrześniu bądż sierpniu w tvp (można tam było np zobaczyć duże składowiska nieużywanego sprzętu elektronicznego w Afryce)

Sprawa jest trudna. Wręcz dramatyczna. Poszukuję nazwiska pewnej dziewczyny\kobiety. Wystapiła on jakis czas temu (za cholerę nie mogę sobie przypomiec kiedy) w "Pytaniu na śniadanie". Było to jeszcze w czasach, gdy program prowadzili Prokop i Wellman: Prokop (jak to on próbował ja nawet obsciskiwać w kuchni)....

Coś ich mało ostatnio ale piszcie tutaj jak zobaczycie coś ciekawego w programie i kiedy...

nie wiem jak inni fani m&a, ale ja cały czas spotykam się z brakiem zrozumienia i poszanowania mojego zainteresowania. oprócz moich przyjaciół, którzy też (choć nie wszyscy) uwielbiają m&a, wszyscy, może nie wytykają palcami, ale żartują sobie z tego, co czytam i oglądam. praktycznie każdy mi mówi: "zwariowałaś, co ty...

więcej

Pamiętam, że dawno temu jako dziecko oglądałem film. To była chyba komedia. Akcja rozgrywała się podczas trwania spotkania absolwentów szkoły po 20 chyba latach. Podczas tego spotkania jakiś koleś mordował ich uczestników. Fajna komedia - horror. Film chyba nawet z lat 80 lub 90. Dzięki z góry za pomoc:)

Już zaczyna się 4 tydz miesiąca i sama kupa w te piątkowe wieczory!
O ile się nie mylę, to jesień chyba też już trwa, więc ta ich nowa ramówka to jedno wielkie g., jeśli będą puszczać swoje hity raz na miesiąc do końca grudnia, by w nowym roku znów rozpocząć błędne koło.

Przekładam się z tego względu na Polsat. W...

więcej