witam. Poszukuje polskich napisow do Filmu Dinotopia....Obojetnie jaka wersja. Probowalam przez program napiproject ale bez skutku. moze ktos pomoze??? hmm
Czy ktoś wie może kiedy i na jakim kanele bedzie leciał którykolwiek z tych filmów: ???
* Wszystkie psy idą do nieba
* Wszystkie psy idą do nieba 2
* Król Lew 1
* Król Lew 2
Prosze mi pomoc...Lecial ze dwa,moze wiecej lat temu.Chyba niemiecki.Troszke Si-fi.Chodzilo tam o to ze podczas prac archeologicznych znaleziono kamere sony na ktorej byly nakrecone sceny z zycia Chrystusa.Problemem bylo skad "tam" kamera.Bylo podejrzenie podrozy w czasie.Widzialem tylko fragmenty tego filmu,"jednym...
więcej
Szukam 2 tytułów filmów, oglądałem je jak byłem maly, więc mało pamiętam:
1. Jacyś ważni ludzie zapukali do jego domu, on otworzył w samych gaciach zaczął bekać/pierdzieć, przez to chyba zmarnował przyszłość brata. Później koleś pojechał do akademika czy cos pokroju tego, po jakieś papiery brata, był tam chyba z...
Potrzebuję pomocy, bo nikt ze znajomych nie potrafi skojarzyć o jaką kreskówkę chodzi. Może ktoś z Was pomoże... A mianowicie: był tam niedźwiedź, który latał balonem (nie sterowcem, bo jest inna podobna) i miał takich małych pomocników. Chyba rozbili się na jakiejś tropikalnej wyspie. Innym elementem jest motyw...
Witam .
Szukam bajki , ktora kiedys ogladalam , nie tak dawno . Kilka lat temu byla (chyba) emitowana na tele5 . Nie pamietam za bardzo szczegolow , wiem ze byl jakis czarodziej , chyba mial dlyga biala brode , jakis krysztal czy diament , i (chyba) latajacy pies . To nie byla polska bajka . Bardzo prosze o pomoc .
Z...
Hejka, poszukuje muzyki z reklamy volkswagena. w niej do roznych modeli aut dopasowany jakis aktor itp (np M foremniak - VW touran) czy cos takiego. prosze piszcie :)
Proszę o pomoc. Jest to film z mojego dzieciństwa. Nie znam tytułu ale pamiętam kilka scen, nie są one chronologiczne więc mogą wprowadzać niemały zamęt :/
To stary film z lat (chyba) 80tych. Akcja filmu rozgrywa się na pustyni na której ukryte jest miasto. Znakiem naprowadzającym na to miejsce jest oślepiające,...
Szukam tytułu serialu komediowego,który kiedyś leciał na polsacie.Opowiadał o perypetiach podstarzałego rockmana jego dwójki dzieci oraz przyjaciela ,który z nim mieszkał i menadzera [łysy gościu Wayne,który zawsze przychodził zadzwonić i podrywać przyjaciółkę tego rockmana]Facet miał długie włosy i miał worki pod...